Creation: Free Design

24 - 27 januari

EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen 2022

Online (6 sessies)
Van 24 tot en met 27 januari 2022 vindt voor de 6e keer het EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen plaats. Met inspiratie door mooie energie-initiatieven en up to date kennis over thema's in de energietransitie.
Op 24, 25 en 26 januari 2022 zijn er online sessies over de 3 thema's: energiebesparing, opwek van duurzame energie en hernieuwbare warmte. Directeur Geothermie Nederland, Janine Verweij spreekt tijdens het programma-onderdeel hernieuwbare warmte op woensdag 26 januari van 11.30 - 12.30 uur.
Op donderdag 27 januari vindt het slotcongres plaats waarbij ook EZK Energy Awards worden uitgreikt. Klik hier voor meer informatie.

17 maart

Energieopslag & Distributie 2022

Delft
Op 17 maart wordt de 7e editie georganiseerd van het jaarlijkse netwerkevent Energieopslag & Distributie. Lees meer

10 maart

Congres Aardgasvrije Wijken

NIeuwegein en online
Programma Aardgasvrije Wijken (PAW) organiseert de derde editie van het Congres Aardgasvrije Wijken. Het congres draait ook dit keer om het delen van de vele ervaringen vanuit de proeftuinen aardgasvrije wijken. Daarnaast staan ook de plannen voor opschaling van de wijkgerichte aanpak op het programma.
Zie voor meer informatie aardgasvrijewijken.nl

 

7 april

Themamiddag 'Kansen voor warmteopslag'

Innovatielab in Rijswijk
Seizoensopslag van warmte in de ondergrond is enorm belangrijk om de hoge en constante warmtelevering van een geothermiebron optimaal te kunnen benutten. Geothermie Nederland organiseert een themamiddag over dit onderwerp.

Lees meer...

2 & 3 juni

GeoTHERM expo & congress

Offenburg, Duitsland
GeoTHERM expo & congres vindt voor de vijftiende keer plaats op 2 en 3 juni 2022. www.geotherm-offenburg.de

17 - 21 oktober 2022

European Geothermal Congress (EGC) 2022

Berlijn
Het congres EGC wordt om de 3 jaar georganiseerd door EGEC, de Europese vereniging die de geothermische sector vertegenwoordigt, en is het grootste evenement van de geothermiesector in Europa. Tot 31 augustus a.s. is het mogelijk om ‘papers’ in te dienen. Hiermee kunnen we als Nederlandse geothermiesector laten zien welke kennis en kunde we in huis hebben.
Zie voor meer informatie europeangeothermalcongress.eu