Creation: Free Design

26 oktober, 2, 9 & 16 november

Energeia Energy tour

Diverse locaties en online

De Energeia Energy Tour: vier hybride bijeenkomsten waar een kleine club mensen fysiek aanwezig is, en de meerderheid op afstand online meekijkt. Op een relevante locatie zal gedurende een middag in drie sessies een actueel thema worden uitgediept. De tour start na de herfstvakantie op 26 oktober.

Zie voor meer informatie fdbusiness.swoogo.com/Energy-Day-2020

27 en 28 oktober

Veldbezoeken seismisch onderzoek SCAN

Omgeving Utrecht

Met EBN organiseren we voor deelnemers van het Platform twee veldbezoeken om te zien hoe het seismisch onderzoek van SCAN in zijn werk gaat. Naast de eerder geplande 27 oktober die vol zit, gaan we ook op woensdagochtend  28 oktober met een groepje het veld in. Het veldbezoek zal in de buurt van Utrecht zijn. Wil je meer infomatie? Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

9 - 13 november

Digital German Geothermal Congress 2020

Online
The German Geothermal Association invites geothermal energy experts from science and industry to exchange knowledge and network at the Digital German Geothermal Congress from 9th - 13th November 2020.

DGK logo 2020 englisch digital web gross
Read more

10 november

Fueling the Future Summit

Rotterdam of online
Waterstof wordt gezien als een cruciale succesfactor voor de overgang naar een net zero wereld in 2050. Wat moeten we doen om de waterstofeconomie te versnellen? Praat en beslis mee op de 2e editie van Fueling the Future Summit.

www.fuelingthefuturesummit.com

24 november

Symposium Bodem Breed

Zeist
Het Symposium Bodem Breed stond gepland voor donderdag 9 april a.s., maar wordt verzet naar 24 november 2020. Deze dag vinden diverse themasessies plaats. Eén van de thema's is 'Energie uit de bodem', waarbij de sessie 'Geothermie en Hoge Temperatuur Opslag (HTO): stap voor stap' ons o.a. leert hoe we de diepe ondergrond van een gemeente zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken voor geothermie. Eén van onze platform-deelnemers, IF Technology, levert een bijdrage aan deze sessie.

Lees meer...

26 - 27 november

Het Nationaal Warmte Congres

IJsselhalle Zwolle of virtueel
Tijdens het Nationaal Warmte Congres op 26 november krijg je antwoord op alle vraagstukken die op je pad komen. Esther Prijs en Diederik Samsom vertellen o.a. over de voortgang van de klimaattransitie in Nederland en Europa. Wat zijn de gevolgen van COVID-19 en hoe werken we aan een duurzaam herstel?

Zie voor meer informatie www.euroforum.nl/energie/warmtecongres

3 december

CO2 Conferentie

Regio Rotterdam
Begin december staat in het teken van de verduurzaming van de industrie en het bereiken van de CO2-doelstellingen.
O.l.v. energie-expert Remco de Boer wordt ingegaan op de klimaatambities en de huidige staat ervan, zowel vanuit de overheid als de industrie zelf

Lees verder

 

16, 17 & 18 maart

Duurzaam verwarmd beurs

Haarlemmermeer
Duurzaam verwamd is een vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken. Het is de plek voor vakmensen die meer willen weten over de nieuwste en relevante informatie over duurzame verwarming.
Platform Geothermie verzorgt tijdens de vakbeurs een inleiding over aardwarmte.
Lees meer