Creation: Free Design

6 t/m 10 december

Week van de Aardwarmte 2021

Online
Van 6 t/m 10 december 2021 is de Week van de Aardwarmte. Aan de hand van vier thema’s wordt inzicht gegeven in de kansen die aardwarmte biedt in de energietransitie. Alle events zijn gratis online te volgen.
De week wordt georganiseerd op initiatief van EBN i.s.m. Geothermie Nederland en andere partners.
Bekijk de website www.ebn.nl/week-van-de-aardwarmte/

Week Aardwarmte 2021

16 december

Webinar ‘Wat je moet weten over participatie en communicatie aardgasvrij’

Online (10.00 - 11.00 uur)
In dit webinar van Programma Aardgasvrije wijken (PAW) krijg je de basisprincipes aangereikt met praktijkvoorbeelden uit Hilversum en Zwolle, aangevuld met theoretische achtergronden.
Lees meer

27 januari (optie)

Themamiddag 'Kansen voor warmteopslag'

Innovatielab in Rijswijk
Seizoensopslag van warmte in de ondergrond is enorm belangrijk om de hoge en constante warmtelevering van een geothermiebron optimaal te kunnen benutten. Geothermie Nederland organiseert een themamiddag over dit onderwerp. Vanwege de corona-ontwikkelingen is de themamiddag die 25 november 2021 gepland stond, helaas geannuleerd. Als de situatie het toelaat organiseren we de themamiddag eind januari - zet donderdag 27 januari met potlood in je agenda.

Lees meer...

17 & 18 februari

GeoTHERM expo & congress

Offenburg, Duitsland
GeoTHERM expo & congres vindt voor de vijftiende keer plaats op 17 + 18 februari 2022. www.geotherm-offenburg.de

10 maart

Congres Aardgasvrije Wijken

NIeuwegein en online
Programma Aardgasvrije Wijken (PAW) organiseert de derde editie van het Congres Aardgasvrije Wijken. Het congres draait ook dit keer om het delen van de vele ervaringen vanuit de proeftuinen aardgasvrije wijken. Daarnaast staan ook de plannen voor opschaling van de wijkgerichte aanpak op het programma.
Zie voor meer informatie aardgasvrijewijken.nl

 

17 - 21 oktober 2022

European Geothermal Congress (EGC) 2022

Berlijn
Het congres EGC wordt om de 3 jaar georganiseerd door EGEC, de Europese vereniging die de geothermische sector vertegenwoordigt, en is het grootste evenement van de geothermiesector in Europa. Tot 31 augustus a.s. is het mogelijk om ‘papers’ in te dienen. Hiermee kunnen we als Nederlandse geothermiesector laten zien welke kennis en kunde we in huis hebben.
Zie voor meer informatie europeangeothermalcongress.eu