Creation: Free Design

9 september

Ledenbijeenkomst Geothermie Nederland

Kas Meeting - Eventlocatie in Woerden
Op donderdag 9 september organiseert Geothermie Nederland van 13.30 – 17.00 uur de volgende ledenbijeenkomst. Tijdens deze interactieve bijeenkomst zoeken we met elkaar de verbinding. Het thema van deze middag is: Volle kracht vooruit. Aan de orde komen: onze visie, focus en menskracht en tevens halen we bij onze leden de verwachtingen op, om zo de samenwerking te versterken. Meer informatie over het programma volgt medio augustus. Evenals de uitnodiging (voor leden).

7 september - 12 oktober

Webinars 'How to Develop Underground Thermal Energy Storage (UTES) Projects?'

Online
Het Geothermica project HEATSTORE heeft gedurende 3,5 jaar de mogelijkheden van Underground Thermal Energy Storage (UTES) in Europa onderzocht. De resultaten worden in een zestal webinars in september/oktober 2021 gepresenteerd. Bezoek de Heatstore website voor meer informatie over het project en over het programma / registratie van de webinars. De webinars worden in het Engels gehouden.

 

11 september

Open Energie Dag

Door het hele land
Op de allereerste Open Energie Dag op 11 september kunnen burgers door het hele land duurzame energieprojecten in hun omgeving bezoeken. Deze dag biedt de gehele geothermiesector een mooie kans het grote publiek kennis te laten maken met het ‘werkelijke’ verhaal achter aardwarmte. De Open Energie Dag is onderdeel van de campagne ‘Daar krijg je energie van!’. Zie de campagnewebsite daarkrijgjeenergievan.nl voor meer informatie.

27 september

ICO Aardwarmte Kennisevent deel 2

Online
Op 21 juni 2021 vond het eerste deel van het ICO aardwarmte kennisevent plaats. Eerste deel, omdat in september met de uitkomst van deze eerste bijeenkomst een tweede deel wordt georganiseerd. Zie voor meer informatie ico-aardwarmte.nl/actueel/activiteiten

28, 29 & 30 september 2021

Beurs Duurzaam Verwarmd

Expo Haarlemmermeer
Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Zie voor informatie de website www.duurzaamverwarmd.nl.

12 - 13 oktober

Cursus Geothermie

Online
PAO Techniek en Management (PAOTM) organiseert in het najaar een cursus Geothermie. Zie voor meer informatie www.paotm.nl

17 - 21 oktober 2022

European Geothermal Congress (EGC) 2022

Berlijn
Het congres EGC wordt om de 3 jaar georganiseerd door EGEC, de Europese vereniging die de geothermische sector vertegenwoordigt, en is het grootste evenement van de geothermiesector in Europa. Tot 31 augustus a.s. is het mogelijk om ‘papers’ in te dienen. Hiermee kunnen we als Nederlandse geothermiesector laten zien welke kennis en kunde we in huis hebben.
Zie voor meer informatie europeangeothermalcongress.eu