Creation: Free Design

24 mei

PAW aan tafel: wat gaan we leren van vier nieuwe proeftuinen?

Online (15.00 - 16.00 uur)
'PAW aan tafel’ krijgt een vervolg in een aantal korte live webinars. Op 24 mei worden vier gemeenten met een proeftuin uit de 3e ronde voorgesteld: Haarlem, Leusden, Leeuwarden en Súdwest-Fryslân. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

2 & 3 juni

GeoTHERM expo & congress

Offenburg, Duitsland
GeoTHERM expo & congres vindt voor de vijftiende keer plaats op 2 en 3 juni 2022. www.geotherm-offenburg.de

21 juni

‘Regel jij het draagvlak?'

Een ledenbijeenkomst over het betrekken van de omgeving bij een aardwarmteproject

Energy Cave, Rijswijk
Tijdens deze bijeenkomst van Geothermie Nederland presenteren verschillende communicatie- en omgevingsmanagers van aardwarmteprojecten hun ervaringen en de wijze waarop zij de gedragscode en de leidraad omgevingsbetrokkenheid gebruiken. Aan de hand van stellingen voeren we met Johanneke de Lint en deelnemers het gesprek over prangende kwesties en issues die spelen in de dagelijkse praktijk.

Lees meer...

28 - 29 juni

VNG Jaarcongres 2022 in Westfriesland

Westfriesland
Westfriesland is deze dagen het decor waar gemeentebestuurders uit heel Nederland elkaar kunnen ontmoeten en 'samen het verschil maken'. Zie de congreswebsite www.vngjaarcongres.nl

17 september

Open Energiedag

DIverse locaties in Nederland
Op zaterdag 17 september wordt de Open Energiedag georganiseerd. Vorig jaar kwamen duizenden bezoekers kijken bij 48 locaties: projecten voor duurzame elektriciteit, warmte en mobiliteit. Dit jaar wordt er nog meer belangstelling verwacht. Welke locaties wil jouw bedrijf openstellen voor publiek op 17 (en eventueel ook 18) september? Onderaan de webpgina staat het formulier waarmee je jouw locatie(s) kunt aanmelden. Doe dit zo snel mogelijk, want dan kunnen we al ruim voor Open Energiedag ruchtbaarheid hieraan geven

17 - 21 oktober 2022

European Geothermal Congress (EGC) 2022

Berlijn
Het congres EGC wordt om de 3 jaar georganiseerd door EGEC, de Europese vereniging die de geothermische sector vertegenwoordigt, en is het grootste evenement van de geothermiesector in Europa. Tot 31 augustus a.s. is het mogelijk om ‘papers’ in te dienen. Hiermee kunnen we als Nederlandse geothermiesector laten zien welke kennis en kunde we in huis hebben.
Zie voor meer informatie europeangeothermalcongress.eu