Creation: Free Design

6 december (voorheen gepland 7 juni 2020)

EAGE2020

Amsterdam
De jaarlijkse EAGE conferentie, voor Geo -wetenschappers en -technici strijkt dit jaar weer neer in Amsterdam. Vanwege de coronacrisis wordt de conferentie verplaatst naar de week van 6 december 2020. EBN verzorgt hier op samen met TNO, de TU Delft en HarbourDom een geothermie workshop.

GeothermieCentraal staat de lage enthalpie geothermische energie keten vanaf exploratie tot en met productie. Gestart wordt met exploratie strategiën en play-ontwikkelings methoden, gevolgd door presentaties over reservoir karakteristieken, modelleren en simuleren, waarna productie aandachtspunten en de warmteverdeling ook aan bod komen.

De workshop is gericht op zowel de huidige stand van zaken als op het toekomstperspectief van onderzoek en ontwikkelingsinitiatieven. De workshopactiviteiten zullen een mix zijn van presentaties, posters en interactieve discussies, om zo een dynamische omgeving te creëren. Om optimaal gebruik te maken van de aanwezige relaties en intensieve discussie zal de dag worden afgesloten met een netwerkborrel.

Zie voor meer informatie over EAGE2020: eage.eventsair.com/eageannual2020/