Creation: Free Design

21 september 2021

Internationaal geothermiecongres Geothermal Connect

Wilt u ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen die op dit moment plaatsvinden in het geothermisch vakgebied? Het Geothermie Connect Forum 2021 biedt voor alle geïnteresseerden een breed programma aan om u op de hoogte te brengen over toepassingen van geothermische energie. De sprekers zijn experts uit de geologie, energie, milieu, economie, overheden, onderzoek en industrie.

Dit Zwitserse geothermische forum biedt een fysieke plaats voor (internationale) samenwerking aan de hand van een brede mix van presentaties en live ontmoetingen met branchegenoten. Online deelnemers kunnen sowieso alle sessies bijwonen en ook één-op-één meetings hebben met andere deelnemers, die ter plaatse of online zijn.

Naast de vele andere sprekes zijn ook Marit Brommer van IGA en Dio Verbiest van Geothermie Nederland van de partij. Voor een volledige lijst van de sprekers klik hier.

Het Forum 2021 vindt plaats in Fribourg, Zwitserland. 

Geïnteresseerden die meer over dit forum willen weten kunnen contact opnemen met Dio Verbiest, die zoals gezegd ook één van de sprekers op het forum is. Contact via mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.