Creation: Free Design

Nederlandse 'geothermie' producten bij de EGEC

De Europese brancheorganisatie voor geothermie, de EGEC (the European Geothermal Energy Council), heeft tijdens het 20 jarig jubileum Nederlandse producten afkomstig uit kassen die geothermie benutten gebruikt tijdens de afsluitende borrel. Tijdens de zogenoemde 'geothermal food and drinks' konden heerlijke hapjes genuttigd worden en fleurden prachtige planten de ruimte op. 

De Europese brancheorganisatie voor geothermie, de EGEC (the European Geothermal Energy Council), heeft tijdens het 20 jarig jubileum Nederlandse producten afkomstig uit kassen die geothermie benutten gebruikt tijdens de afsluitende borrel. Tijdens de zogenoemde 'geothermal food and drinks' konden heerlijke hapjes genuttigd worden en fleurden prachtige planten de ruimte op. Tijdens dit jubileum presenteerden zij hun 'declaration'  waarin ze aangeven dat samenwerking in de energietransitie belangrijk is en dat geothermie een rol speelt in de ontwikkelingen in de maatschappij, industrie en economie. 

De EGEC is een NGO opgericht in 1998 ter promotie van de Europese geothermie industrie en draagt bij aan de ontwikkeling van de sector in zowel Europa als wereldwijd. Dit doen zij door aandacht te geven aan beleidsvorming, bedrijfscondities te verbeteren en zich te richten op innovatie en ontwikkeling.