Creation: Free Design

Vacature Backoffice-medewerker M/V

4 juli 2018. Het Platform Geothermie zoekt een enthousiaste Backoffice-medewerker (0,2 - 0,4) voor administratie én communicatiewerkzaamheden. Lees de volledige beschrijving.

Vacaturebeschrijving

Delft, 4 juli 2018

Het Platform Geothermie zoekt een ‘Backoffice medewerker’. (0,2 – 0,4 FTE)

Stichting Platform Geothermie (SPG) is een non-profit organisatie (NGO) gericht op de bevordering van de verantwoorde toepassing van (diepe) geothermie of aardwarmte in Nederland. Het Platform doet dit onder meer door kennisoverdracht en het geven van voorlichting over (diepe) geothermie door middel van presentaties, publicaties, nieuwsbrieven en de organisatie van symposia en werkbezoeken aan aardwarmte-installaties in binnen- en buitenland. SPG telt circa 90 deelnemers, van provincies en gemeenten via adviesbureaus en leveranciers tot vergunninghouders. Naast een vijfhoofdig bestuur kent het Platform een Raad van Toezicht die 3 – 4 keer per jaar bij elkaar komt.

Het Bureau van het Platform is in opbouw en bestaat momenteel, naast de voorzitter, uit één strategisch beleidsmedewerker. Door de groei van de geothermie in Nederland en de daarmee samenhangende behoefte aan opschaling van de activiteiten en ondersteuning op landelijk niveau vindt in 2018/19 verdere Bureau-uitbreiding plaats.

Ter ondersteuning is het Platform op zoek naar een ervaren backoffice medewerker (0,2 – 0,4 FTE), die met de organisatie ‘mee kan groeien’.

De medewerker verricht de volgende activiteiten:

  • Verzorgt de boekhouding en facturatie
  • Verzorgt de deelnemersadministratie
  • Onderhoudt de website (plaatsen van nieuwsberichten, agenda et cetera)
  • Ondersteunt bij de organisatie van vergaderingen (logistiek, maken van afspraken) en grotere en kleinere bijeenkomsten)
  • Ondersteunt bij de verdere voorkomende activiteiten op kantoor

Een en ander in afstemming met het Bureau.

De ideale kandidaat heeft een relevante MBO-opleiding, vijf jaar werkervaring in een klantgerichte onderneming of instelling, is nauwgezet en (toch) creatief, heeft een dienstverlenende instelling, houdt overzicht over de te verrichten activiteiten, is schrijfvaardig en kan in een groeiende, druk bezette organisatie zijn of haar weg vinden.

De aanstelling vindt in principe plaats op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst, maar inhuur is bespreekbaar. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Het Platform is gevestigd aan de Oude Delft 37 in Delft. De werkzaamheden zullen deels vanuit kantoor plaatsvinden en deels op afstand uitvoerbaar zijn.

Voor meer inlichtingen kunt u zich wenden tot Frank Schoof (06 1323 0736, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voorzitter van het bestuur).