Creation: Free Design

Rapport ‘Inventarisatie corona-effecten op duurzame energiesector en arbeidsmarkt’

Na de laatste inventarisatie van 4 juni (derde deel inventarisatie corona-effecten) heeft de NVDE het rapport gepubliceerd. In het rapport staan de resultaten van de onderzoeken, de beleidsmaatregelen die de overheid reeds heeft genomen om de duurzame energiesector te steunen, de maatregelen die bedrijven hebben genomen en de oplossingen op korte en op lange termijn die wordt voorgesteld.

Download rapport ‘Inventarisatie corona-effecten op duurzame energiesector en arbeidsmarkt

20200609 NVDE Notitie Inventarisatie coronaIn aansluiting op de inventarisatie, waar Platform Geothermie en DAGO aan meewerken, liet ABN AMRO onderzoek onder consumenten uitvoeren. In het rapport staan de resultaten van deze onderzoeken, de beleidsmaatregelen die de overheid reeds heeft genomen om de duurzame energiesector te steunen, de maatregelen die bedrijven hebben genomen en de oplossingen op korte en op lange termijn die wordt voorgesteld.

Koning Willem-Alexander nam op 9 juni deel aan twee door de NVDE georganiseerde ronde tafelgesprekken waarin werd gesproken over de voorgestelde oplossingen. Lees meer