Creation: Free Design

Nieuwe deelnemer Platform Geothermie: ABN AMRO

Begin 2020 is ABN AMRO deelnemer geworden van Stichting Platform Geothermie. Arnold Mulder voor, Sector Banker Energy van ABN AMRO beantwoordt vier vragen over de deelname van ABN AMRO aan het Platform.

Wat doet ABN AMRO Energy? Arnold Mulder

ABN AMRO Energy heeft als missie om de verduurzaming van Nederland te versnellen, waarbij een succesvolle energietransitie cruciaal is. Geothermie is op haar beurt één van de kritieke bouwstenen van de energietransitie. Met advies, netwerk en financiering proberen we een actieve bijdrage te leveren aan het realiseren van meer geothermie in Nederland om zo de energie- en klimaatdoelen binnen bereik te brengen.   

Waarom is ABN AMRO lid geworden van Platform Geothermie?

Om geothermieprojecten succesvol van de grond te krijgen is het goed om al in een vroeg stadium in contact te komen en informatie uit te wisselen met de partijen die betrokken zijn bij ontwikkeling, nog voordat de financieringsvraag concreet wordt. Het Platform Geothermie helpt ons hierbij, terwijl het ook ontwikkelaars in staat stelt eenvoudiger in contact te komen met ons.

Wat zijn uw verwachtingen van het lidmaatschap?

Waardevolle contacten en discussies waarbij we samen toewerken naar opschaling van geothermie.

Heeft u een vraag of verzoek aan het netwerk?

Neem vooral Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je vragen hebt over (de randvoorwaarden voor) financiering van geothermie.