Omschrijving Eavor Europe

Eavor technologies is een Canadees bedrijf dat in 2017 is opgericht om, met hun gepatenteerde closed loop technologie, overal ter wereld aardwarmte te gaan winnen. Deze zogenaamde Eavor Loop™ techniek is bijna overal toepasbaar omdat het niet afhankelijk is van een poreus gesteente in de diepe ondergrond waar water doorheen geperst kan worden. Eavor Europe BV is de Nederlandse werkmaatschappij die in 2019 is opgericht om op de Nederlandse markt aan de slag te gaan.

Eavor Europe en geothermie

We bereiden ons voor om operator te worden. Er zijn inmiddels een drietal opsporingsvergunningen aangevraagd en er wordt heel actief naar samenwerking met andere maatschappijen gezocht. Het doel is om zo snel mogelijk het eerste project in Nederland te realiseren en tegelijkertijd de voorbereidingen te treffen om significant te gaan bijdragen aan de CO2 reductie doelen van 2030!

Contactpersonen

Hans Kol 2020

Hans Kol

country manager Eavor technologies
"We zien de Geothermie Nederland als een brancheorganisatie die opkomt voor de belangen van de verschillende bedrijven en daar willen we graag bij horen en aan bijdragen."

Eavor Europe

Operator