Omschrijving Osprey3

Osprey3 fabriceert diverse filtratie equipement en filtratie consumables en wij zijn gespecialiseerd in met name vloeistof filtratie. Onze filtratie oplossingen worden gebruikt in een groot aantal toepassingen voor het verwijderen van vaste stoffen uit vloeistoffen waaronder ook de toepassingen in de geothermie.

Osprey3 en geothermie

Vanuit het verkoopkantoor in Heemskerk heeft Osprey3 filter units staan voor de verhuur voor korte of langlopende filter projecten. Deze equipement wordt ook gebruikt voor het testen van de geothermie doubletten. Hiervoor heeft zij een groot scala aan filter units beschikbaar voor tijdelijke verhuur, evenals voor vaste installaties. "Onze filtratieoplossingen spelen in op de behoefte van de markt. Hiermee kunnen we helpen met het verlagen van de operationele kosten bij de eindgebruikers."

Contactpersonen

Martin Kramer - Osprey3-klein

Martin Kramer-van Weerden

Senior Sales Engineer
"Aardwarmte heeft veel potentieel in zich voor de ingezette energietransitie en door dit vooruitzicht gaat het niet alleen om de warmtebron maar mogelijk ook voor het terugwinnen van mineralen. We zijn erg geïnteresseerd om hier meer over te weten te komen en te leren van ervaringen van andere leden."
+31 251 308 006

Osprey3

Toeleverancier