Omschrijving Vysus Group

Vysus Group is een toonaangevend internationaal technisch adviesbureau dat specialistische expertise op het gebied van asset performance, risicobeheer en project management biedt voor complexe industriële assets, energie-assets (olie en gas, nucleair, hernieuwbare energie), de energietransitie, spoor en weg.
Senergy Wells (a Vysus Group company) is een vertrouwd Well Management partner met tientallen jaren ervaring in de industrie, wereldwijd.

Vysus Group en geothermie

Well Engineering en Project Management:
We werken met u samen om uw individuele projectdoelen en uitdagingen te begrijpen, en stemmen doelstellingen en prestatiemetingen op elkaar af om succes en de hoogste prestatieniveaus in uw Geothermische boorputactiviteiten te garanderen.
Onze onafhankelijke expertise staat garand voor de kwaliteit en betrouwbaarheid tijdens de gehele levensduur van uw geothermische installatie.

Contactpersonen

thumb

Jelle Wielenga

Wells Manager
"Gedegen en onafhankelijk technisch advies van een internationale partner, die ervoor zorgt dat de juiste beslissingen worden genomen bij het ontwerp, boren en opereren van uw Geothermische project. Goed ontwerp & uitvoering => betrouwbaar systeem => laagste totale levenscyclus kosten van uw project. Senergy Wells: Uw partner in Geothermie"
+31651610882
thumb

Matt Rothnie

Sr VP Senergy Wells
+447500442533

Vysus Group

Adviesbureau