Duits-Nederlandse Energy Conference: Accelerating the Heat Transition

21jun
Datum: 21 juni 2023
Locatie: Fort de Batterijen, Nieuwegein
Organisator: Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK

Op dinsdag 20 juni neemt Hans Bolscher namens Geothermie Nederland deel aan de Duits-Nederlandse bijeenkomst, waar een selecte groep van warmteprofessionals met elkaar in gesprek gaat. Doel is om tot inzichten en next steps te komen om het aardgasloos maken van de gebouwde omgeving in Duitsland en Nederland te versnellen. De bijeenkomst maakt deel uit van een driedaags programma, georganiseerd door de Duits-Nederlandse Handelskamer.

Conferentie op woensdag 21 juni
De volgende dag, op woensdag 21 juni, vindt de ‘Dutch-German Energy Conference: Accelerating the Heat Transition’ plaats. Tijdens deze bijeenkomst komen Duitse en Nederlandse ondernemers en experts samen om te discussiëren over de uitdagingen en kansen die de warmtetransitie met zich meebrengt. U bent van harte uitgenodigd van 09.30 tot 14.00 uur bij Fort de Batterijen in Nieuwegein. Deelname is kosteloos.

Aanmelden kan eenvoudig via de website: www.dnhk.org/warmteinfrastructuur.

Aanmelden

Zie voor meer informatie en aanmelden de website van de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK

Deel dit

De nieuwste evenementen

29aug

Driedaagse training SOM Geothermie

De Basistraining Strategisch OmgevingsManagement (SOM) Geothermieprojecten biedt kennis en vaardigheden die helpen bij de omgevingsvraagstukken van jouw geothermieproject.
29 augustus, 12 september en 3 oktober 2024
Energy Cave, Rijswijk
Geothermie Nederland
18sep

Geothermie Nederland Operator Overleg

Op woensdag 18 september organiseren we voor de operator-leden een speciaal Operator Overleg bij de Botanische Tuinen van Universiteit Utrecht.
18 september 2024 van 12.00 - 19.00 uur
Botanische Tuinen, Universiteit Utrecht
Geothermie Nederland