Uitgelicht

1dec

Evenementen

3okt

Nationaal Warmte Congres 2022

Tijdens het Nationaal Warmte Congres worden stakeholders bij elkaar gebracht om zo stappen te zetten en de uitvoering van de warmtetransitie concreet te maken.
3 oktober 2022
Floriade Almere
Euroforum
11okt

Cursus Geothermie

In deze cursus leer je wat er komt kijken bij een aardwarmteproject: van het geologisch onderzoek, het inschatten van de onzekerheden en de voorspelling van het vermogen tot en met de realisatie en de uiteindelijke exploitatie.
11, 12 oktober 2022
Amersfoort
PAO Techniek en Management
11okt

Webinar Clean Energy Transition Partnership

Op 11 oktober van 14:00-15:30 organiseert RVO een tweede Clean Energy Transition Partnership webinar om verder in te gaan op de voorwaarden, hoe u een subsidie voor Nederlandse partners kunt aanvragen, de deadlines voor vooraanmeldingen en definitieve aanmeldingen
11 oktober 2022
Online
RVO
17okt

European Geothermal Congress (EGC) 2022

Het congres EGC wordt om de 3 jaar georganiseerd door EGEC, de Europese vereniging die de geothermische sector vertegenwoordigt, en is het grootste evenement van de geothermiesector in Europa. Het vindt dit jaar plaats van 17 t/m 21 oktober in Berlijn.
17 t/m 21 oktober 2022
Berlijn
EGEC
3nov

Dag van het Klimaatakkoord

Op donderdag 3 november organiseert het Voortgangsoverleg Klimaatakkoord weer de Dag van het Klimaatakkoord. De opbouw van het programma is in volle gang. In ieder geval zal minister Jetten tijdens het plenaire gedeelte aanwezig zijn.
3 november 2022
NBC, Nieuwegein
Voortgangsoverleg Klimaatakkoord
24nov

ALV en themamiddag ‘Financierbaarheid van geothermie’

Op donderdag 24 november a.s. is de Algemene Ledenvergadering van Geothermie Nederland. De vergadering wordt vervolgd met een themamiddag over de financierbaarheid van geothermie.
24 november 2022
Energy Cave, Rijswijk
Geothermie Nederland