Driedaagse training SOM Geothermie

29aug
Datum: 29 augustus, 12 september en 3 oktober 2024
Locatie: Energy Cave, Rijswijk
Organisator: Geothermie Nederland
Training SOM terugblik

Voor de derde maal organiseert Geothermie Nederland de 3-daagse basistraining Strategisch OmgevingsManagement (SOM) Geothermieprojecten. De training is van WesselinkvanZijst en is voor Geothermie Nederland op maat gemaakt.

  • Verbeter je vaardigheden om een effectieve bijdrage te leveren aan de omgevingsvraagstukken van jouw project.
  • In 3 dagen alle ins en outs: kennis over de visie achter SOM en MGA, SOM-analyse, handvatten voor gesprekken met stakeholders, interventiestrategieën, effectieve toepassing in eigen werkpraktijk.
  • Je gaat aan de slag in een kleine groep van 9 deelnemers die in hetzelfde werkveld actief zijn. 

Het succes van geothermieprojecten is voor een belangrijk deel afhankelijk van het draagvlak, de acceptatie en het vertrouwen bij burgers, omwonenden, bedrijven, woningcorporaties, gemeenten en provincies. Duurzaam vertrouwen en een goede samenwerking met stakeholders zijn cruciaal om problemen te voorkomen, projecten binnen planning en budget te realiseren en een goede reputatie op te bouwen. Het vraagt van organisaties en medewerkers dat zij omgevingsgericht leren werken. Dat is in het belang van álle leden van Geothermie Nederland. De Basistraining SOM Geothermieprojecten biedt de essentiële kennis en vaardigheden die daarvoor nodig zijn.

Kosten en voorwaarden

Geothermie Nederland biedt de basistraining ter waarde van €2250 per deelnemer aan tegen een sterk gereduceerd tarief voor de leden van Geothermie Nederland. De kosten voor de deelnemer bedragen daarmee €975,-. Dit bedrag is exclusief btw, reiskosten en eventuele verblijfskosten, en inclusief literatuur, online leeromgeving, certificaat van deelname en drie keer lunch op locatie. De training is in de Energy Cave in Rijswijk. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijving is op volgorde van aanmelding.

Inschrijfformulier
 
 
 

Deel dit

De nieuwste evenementen

27jun

Young Professionals netwerkborrel

Op donderdag 27 juni organiseren we een volgende GNL Young Professionals borrel.
27 juni 2024 van 16.00 - 18.30 uur
BRET, Amsterdam
Geothermie Nederland
27jun

EZK Energie Event 2024

Op donderdag 27 juni vindt het EZK Energie Event: Energie besparen nu en in de toekomst plaats.
27 juni 2024
Gooiland Hilversum
Ministerie van EZK, RVO, NVDE, MKB NL