EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen

23jan
Datum: 23 t/m 26 januari 2023
Locatie: Online en laatste dag live in Hilversum
Organisator: RVO

Energie is actueler dan ooit en de urgentie hoger dan eerdere jaren: hoe verkleinen we de zorgen over de energierekening met verduurzaming? Onder andere door energie te besparen, eigen duurzame energie op te wekken en warmte uit duurzame bronnen te winnen. Tijdens dit EZK-evenement wordt veel kennis gedeeld in de diverse online sessies: van maandag 23 t/m woensdag 25 januari zijn er 6 online sessies over energie. En op donderdag 26 november is de live bijeenkomst, waarbij ook de EZK Energy Awards worden uitgereikt.

Janine Verweij, directeur Geothermie Nederland, is op woensdag 25 januari een van de sprekers bij het Webinar: Hernieuwbare warmte. Janine spreekt samen met Frank Agterberg (vereniging Bodemenergie) over geothermie en bodemenergie. Over de praktijk, de voor- en nadelen, en waar je op moet letten als je hiervoor kiest.

Aanmelden

Zie voor meer informatie en aanmelden de eventwebsite:

Deel dit

De nieuwste evenementen

7okt

World Geothermal Congress 2023

Het World Geothermal Congress (WGC) 2023 vindt in oktober 2023 plaats in Beijing China.
7 - 13 oktober 2023
Beijing China
IGA
10okt

Geothermiedag: Van versnippering naar versnelling!

Op dinsdag 10 oktober a.s. is speciaal voor iedereen in de publieke sector de ‘Geothermiedag: Van versnippering naar versnelling!’. De dag geeft inzicht in de wetgeving, technische aspecten en business cases rondom geothermie.
10 oktober 2023
Anatomiegebouw in Utrecht
Stichting Warmtenetwerk en EBN