EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen

23jan
Datum: 23 t/m 26 januari 2023
Locatie: Online en laatste dag live in Hilversum
Organisator: RVO

Energie is actueler dan ooit en de urgentie hoger dan eerdere jaren: hoe verkleinen we de zorgen over de energierekening met verduurzaming? Onder andere door energie te besparen, eigen duurzame energie op te wekken en warmte uit duurzame bronnen te winnen. Tijdens dit EZK-evenement wordt veel kennis gedeeld in de diverse online sessies: van maandag 23 t/m woensdag 25 januari zijn er 6 online sessies over energie. En op donderdag 26 november is de live bijeenkomst, waarbij ook de EZK Energy Awards worden uitgereikt.

Janine Verweij, directeur Geothermie Nederland, is op woensdag 25 januari een van de sprekers bij het Webinar: Hernieuwbare warmte. Janine spreekt samen met Frank Agterberg (vereniging Bodemenergie) over geothermie en bodemenergie. Over de praktijk, de voor- en nadelen, en waar je op moet letten als je hiervoor kiest.

Aanmelden

Zie voor meer informatie en aanmelden de eventwebsite:

Deel dit

De nieuwste evenementen

16feb

Matchmaking Event Warmtetransitie

Startups, innovatieve bedrijven en investeerders worden samengebracht in het 1e Matchmaking Event Warmtetransitie.
16 februari 2023
Energy Cave, Rijswijk
Kadans
9mrt

Energieopslag & Distributie 2023

Op 9 maart is de 8ste editie van het energieopslag event van het jaar. Tijdens deze inspirerende bijeenkomst, wordt samen met de gehele energieketen gekeken naar de integratie van opslag in het energiesysteem.
9 maart 2023
Utrecht
Management Producties