EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen

23jan
Datum: 23 t/m 26 januari 2023
Locatie: Online en laatste dag live in Hilversum
Organisator: RVO

Energie is actueler dan ooit en de urgentie hoger dan eerdere jaren: hoe verkleinen we de zorgen over de energierekening met verduurzaming? Onder andere door energie te besparen, eigen duurzame energie op te wekken en warmte uit duurzame bronnen te winnen. Tijdens dit EZK-evenement wordt veel kennis gedeeld in de diverse online sessies: van maandag 23 t/m woensdag 25 januari zijn er 6 online sessies over energie. En op donderdag 26 november is de live bijeenkomst, waarbij ook de EZK Energy Awards worden uitgereikt.

Janine Verweij, directeur Geothermie Nederland, is op woensdag 25 januari een van de sprekers bij het Webinar: Hernieuwbare warmte. Janine spreekt samen met Frank Agterberg (vereniging Bodemenergie) over geothermie en bodemenergie. Over de praktijk, de voor- en nadelen, en waar je op moet letten als je hiervoor kiest.

Aanmelden

Zie voor meer informatie en aanmelden de eventwebsite:

Deel dit

De nieuwste evenementen

15mei

Webinar Overeenkomst van Samenwerking

In dit webinar wordt verteld over de Overeenkomst van Samenwerking met EBN en is er ruimte voor vragen.
15 mei 2024 van 14.00 - 15.00 uur
Online
Geothermie Nederland en EBN
28mei

Iceland Geothermal Conference 2024

Deze conferentie is een van de meest bezochte evenementen in de geothermische wereld. Bezoek de 5th Iceland Geothermal Conference (IGC) in mei 2024. Geothermie Nederland brengt branchegenoten die vanuit Nederland de conferentie willen bezoeken graag bij elkaar.
28 - 30 mei 2024
Reykjavic, IJsland
Iceland Renewable Energy Cluster