Geothermie Nederland Operator Overleg in Delft

14sep
Datum: 14 september 2023
Locatie: Delft
Organisator: Geothermie Nederland

Het volgende Operator Overleg vindt plaats op donderdag 14 september a.s. in Delft, van 12.00 tot circa 18.30 uur. De operator-leden van Geothermie Nederland komen circa vier keer per jaar bijeen. Tijdens dit overleg wordt veel onderlinge operationele kennis gedeeld.

Tijdens dit Operator Overleg bezoeken we Geothermie Delft. Eind juni is begonnen met het boren van een aardwarmtedoublet op de campus van de TU Delft. Dat doublet op de campus is bijna 17 jaar geleden bedacht door studenten in een bijzondere studentenkroeg. Op 14 september brengen we een bezoek aan zowel de zichtlocatie van de boring als aan de kroeg ‘Café het Noorden’ en wisselen we ervaringen uit tijdens de vergadering. We verplaatsen ons per rondvaartboot naar en van de vergader- en boorlocatie.

Aanmeldformulier

Van elke operator-organisatie zijn twee personen van harte welkom. Op de boot is beperkte plek, meld je daarom s.v.p. aan vóór 23 augustus 2023 via onderstaand formulier.

 
 
 

Deel dit

De nieuwste evenementen

14mrt

Symposium ‘Geological aspects of geothermal heat extraction in the West Netherlands basin’

TNO organiseert dit symposium om de geologische kennis van de Schieland Groep (leden Rodenrijs, Delft Zandsteen en Alblasserdam) te vergroten
14 maart 2024 vanaf 11.30 uur
TNO (Princetonlaan 6, Utrecht)
TNO
9apr

Cursus Geothermie

In deze cursus leer je wat er komt kijken bij een aardwarmteproject: van een eerste haalbaarheidsverkenning naar het geologisch onderzoek en vergunningverlening tot en met de realisatie en exploitatie.
9 en 10 april 2024
Amersfoort
Post Academische Onderwijs in Delft