Geothermie Nederland Operator Overleg in Delft

14sep
Datum: 14 september 2023
Locatie: Delft
Organisator: Geothermie Nederland

Het volgende Operator Overleg vindt plaats op donderdag 14 september a.s. in Delft, van 12.00 tot circa 18.30 uur. De operator-leden van Geothermie Nederland komen circa vier keer per jaar bijeen. Tijdens dit overleg wordt veel onderlinge operationele kennis gedeeld.

Tijdens dit Operator Overleg bezoeken we Geothermie Delft. Eind juni is begonnen met het boren van een aardwarmtedoublet op de campus van de TU Delft. Dat doublet op de campus is bijna 17 jaar geleden bedacht door studenten in een bijzondere studentenkroeg. Op 14 september brengen we een bezoek aan zowel de zichtlocatie van de boring als aan de kroeg ‘Café het Noorden’ en wisselen we ervaringen uit tijdens de vergadering. We verplaatsen ons per rondvaartboot naar en van de vergader- en boorlocatie.

Aanmeldformulier

Van elke operator-organisatie zijn twee personen van harte welkom. Op de boot is beperkte plek, meld je daarom s.v.p. aan vóór 23 augustus 2023 via onderstaand formulier.

 
 
 

Deel dit

De nieuwste evenementen

7okt

World Geothermal Congress 2023

Het World Geothermal Congress (WGC) 2023 vindt in oktober 2023 plaats in Beijing China.
7 - 13 oktober 2023
Beijing China
IGA
10okt

Geothermiedag: Van versnippering naar versnelling!

Op dinsdag 10 oktober a.s. is speciaal voor iedereen in de publieke sector de ‘Geothermiedag: Van versnippering naar versnelling!’. De dag geeft inzicht in de wetgeving, technische aspecten en business cases rondom geothermie.
10 oktober 2023
Anatomiegebouw in Utrecht
Stichting Warmtenetwerk en EBN