Young Professionals netwerkborrel

18sep
Datum: 18 september 2024 van 16.00 - 18.30 uur
Locatie: Botanische Tuinen, Universiteit Utrecht
Organisator: Geothermie Nederland

Op woensdag 18 september organiseren we een volgend netwerkmoment voor GNL Young Professionals. Deze middag brengen jullie samen door met de operator-leden van de vereniging. Zij komen tot 16.00 uur samen voor het Operator Overleg. Vanaf 16.00 uur komen jullie samen voor een gezellig en verrassend samenzijn. We brengen jullie kennis samen en combineren denkwerk met plezier, onder het genot van een drankje en hapje. 

Je kunt je interesse voor deze bijeenkomst alvast aan ons doorgeven via onderstaand formulier. Ook kun je je via dit formulier in algemene zin aanmelden voor Geothermie Nederland Young Professionals. We houden je dan op de hoogte van activiteiten van het netwerk.

Geothermie Nederland Young Professionals is er voor medewerkers van onze lidorganisaties die actief bezig zijn met hun carrière en/of nog niet zo lang werkzaam zijn in de geothermiesector. Ook onlangs afgestudeerden en (master)studenten brengen we via Young Professionals Geothermie Nederland in contact met ons netwerk.

Wil je meer informatie over Geothermie Nederland Young Professionals? Neem contact op met Hannes Groot.
Wil je je netwerk informeren over Geothermie Nederland Young Professionals? Download de flyer.

Aanmeldformulier

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor leden van Geothermie Nederland. Ook onlangs afgestudeerden en (master)studenten zijn van harte welkom. Aanmelden is mogelijk via onderstaand formulier. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 
 
 

Deel dit

De nieuwste evenementen

29aug

Driedaagse training SOM Geothermie

De Basistraining Strategisch OmgevingsManagement (SOM) Geothermieprojecten biedt kennis en vaardigheden die helpen bij de omgevingsvraagstukken van jouw geothermieproject.
29 augustus, 12 september en 3 oktober 2024
Energy Cave, Rijswijk
Geothermie Nederland
18sep

Geothermie Nederland Operator Overleg

Op woensdag 18 september organiseren we voor de operator-leden een speciaal Operator Overleg bij de Botanische Tuinen van Universiteit Utrecht.
18 september 2024 van 12.00 - 19.00 uur
Botanische Tuinen, Universiteit Utrecht
Geothermie Nederland