Ledenbijeenkomst ‘Van boor tot booming: innovatie en kennisontwikkeling binnen geothermie’

13apr
Datum: 13 april 2023
Locatie: Energy Cave, Rijswijk
Organisator: Geothermie Nederland

Ben je benieuwd aan welke innovaties geothermieprojecten tot nu toe hebben bijgedragen? En wil je weten aan welke technieken de komende jaren wordt gewerkt zodat geothermie een grotere vlucht kan nemen in onze energievoorziening? Kom dan naar de ledenbijeenkomst van Geothermie Nederland op 13 april in de Energy Cave in Rijswijk.

Werken aan innovatie is onmisbaar om aardwarmte in Nederland verder te ontwikkelen en te versnellen. Het helpt om aardwarmte efficiënter, effectiever en rendabeler te maken. Bijvoorbeeld door middel van nieuwe boringstechnieken, het verbeteren van warmtewisselaars, het ontwikkelen van nieuwe manieren om geothermische energie op te slaan of nieuwe methoden voor het opsporen van geothermische bronnen.
Innovatie kan ook bijdragen aan het verminderen van de milieueffecten van geothermie en het verhogen van de acceptatie ervan bij omwonenden. Door toegepast onderzoek en innovatie kan geothermie verder groeien binnen de toekomstige energievoorziening van Nederland. 

Op 13 april vertellen verschillende leden over de innovaties die geothermieprojecten onze sector hebben opgeleverd. En nemen we je mee langs de nieuwe vraagstukken die zullen worden onderzocht binnen het meerjarige innovatieprogramma geothermie. 

Mis deze middag niet en meld je alvast aan! (aan deelname zijn geen kosten verbonden)

Voorafgaand aan de ledenbijeenkomst zijn de leden van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Geothermie Nederland, om mee te denken en te praten over de vereniging.

Programma

12.00 Inloop ALV met broodjes
12.30 Algemene Ledenvergadering
13.30 Inloop Ledenbijeenkomst/Pauze
14.00 Start Ledenbijeenkomst ‘Van boor tot booming: innovatie en kennisontwikkeling binnen geothermie’
16.30 Netwerkborrel
17.30 Einde

Aanmeldformulier

 
 
 

Deel dit

De nieuwste evenementen

16feb

Matchmaking Event Warmtetransitie

Startups, innovatieve bedrijven en investeerders worden samengebracht in het 1e Matchmaking Event Warmtetransitie.
16 februari 2023
Energy Cave, Rijswijk
Kadans
9mrt

Energieopslag & Distributie 2023

Op 9 maart is de 8ste editie van het energieopslag event van het jaar. Tijdens deze inspirerende bijeenkomst, wordt samen met de gehele energieketen gekeken naar de integratie van opslag in het energiesysteem.
9 maart 2023
Utrecht
Management Producties