Matchmaking Event Warmtetransitie

16feb
Datum: 16 februari 2023
Locatie: Energy Cave, Rijswijk
Organisator: Kadans

Startups, innovatieve bedrijven en investeerders worden samengebracht in het 1e Matchmaking Event Warmtetransitie. Het Matchmaking Event staat in het teken van het versnellen van de energietransitie door innovatie en samenwerking. . Centraal staat ontmoeting en kennisdeling tussen start-ups, innovatieve bedrijven en investeerders. Daarnaast is het mogelijk Energy Cave in Rijswijk met al haar faciliteiten te ervaren en te beleven. Keynote speaker Sven Ringelberg vertelt tijdens het event meer over de Nederlandse aardgastransitie en de lessen uit onze geschiedenis voor de huidige energietransitie.

Aanmelden

Zie voor meer informatie en aanmelden de eventwebsite:

Deel dit

De nieuwste evenementen

13apr

ALV en Ledenbijeenkomst ‘Van boor tot booming: innovatie en kennisontwikkeling binnen geothermie’

Ben je benieuwd aan welke innovaties geothermieprojecten tot nu toe hebben bijgedragen? En wil je weten aan welke technieken de komende jaren wordt gewerkt zodat geothermie een grotere vlucht kan nemen in onze energievoorziening? Kom dan naar de ledenbijeenkomst van Geothermie Nederland op 13 april in de Energy Cave in Rijswijk.
13 april 2023
Energy Cave, Rijswijk
Geothermie Nederland
18apr

Cursus Geothermie

In deze cursus leer je wat er komt kijken bij een aardwarmteproject: van het geologisch onderzoek, het inschatten van de onzekerheden en de voorspelling van het vermogen tot en met de realisatie en de uiteindelijke exploitatie.
18, 19 april 2023
Amersfoort
PAO Techniek en Management