Tweedaagse training ‘Warmteklas’

30sep
Datum: 30 september en 1 oktober 2024
Locatie: Leusden
Organisator: Anne Marie van Osch (AMergie) en Laetitia Ouillet (eRisk Group)
10% korting voor leden van Geothermie Nederland

Laetitia Ouillet en Anne Marie van Osch gaan hun gezamenlijke ervaring en kennis opnieuw overdragen via een tweedaagse training op 30 september en 1 oktober!

In deze praktische cursus van 2 dagen worden vijf pijlers belicht die onlosmakelijk verbonden zijn bij collectieve warmteprojecten: de business case; de politieke en ambtelijke wereld; de wetgeving; de techniek; en communicatie en participatie.
Anne Marie van Osch (AMergie) en Laetitia Ouillet (eRisk Group) hebben deze cursus opgezet onder het motto ‘geleerde lessen moeten meer worden gedeeld’. Naast de ervaringen en kennis die Anne Marie en Leatitia delen, zijn er diverse gastsprekers.

Naar de Warmteklas komen zowel deelnemers uit de private wereld als publieke wereld. Heel bewust zijn de eerste inhoudelijke sessies voor deze groepen verschillend, om ze daarna dichter bij elkaar te laten komen.
Anne Marie: “Dit doen we omdat we uit eigen ervaring weten welke blinde vlekken opgelost moeten worden voor je samen aan oplossingen kunt gaan werken.” Er is ruimte voor heel veel vragen en voor interactie tussen de deelnemers.

Aanmelden met korting

Geothermie Nederland ziet het als een waardevolle training voor een groot deel van haar leden. Leden van Geothermie Nederland kunnen daarom deelnemen aan deze training met een korting van 10%. Zie de website warmteklas.nl voor meer informatie. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Meld op het formulier bij ‘iets wat wij moeten weten of waar wij rekening mee moeten houden’ dat je lid bent van Geothermie Nederland, dan wordt de korting op de factuur verrekend (de reguliere deelnameprijs is € 1500,- excl. btw, inclusief overnachting/eten in Leusden). Er is beperkt plaats, dus reageer vooral snel.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website warmteklas.nl. Ben je lid van Geothermie Nederland? Meld op het formulier bij ‘iets wat wij moeten weten of waar wij rekening mee moeten houden’ dat je lid bent van Geothermie Nederland, dan wordt de korting op de factuur verrekend.

Deel dit

De nieuwste evenementen

29aug

Driedaagse training SOM Geothermie

De Basistraining Strategisch OmgevingsManagement (SOM) Geothermieprojecten biedt kennis en vaardigheden die helpen bij de omgevingsvraagstukken van jouw geothermieproject.
29 augustus, 12 september en 3 oktober 2024
Energy Cave, Rijswijk
Geothermie Nederland
18sep

Geothermie Nederland Operator Overleg

Op woensdag 18 september organiseren we voor de operator-leden een speciaal Operator Overleg bij de Botanische Tuinen van Universiteit Utrecht.
18 september 2024 van 12.00 - 19.00 uur
Botanische Tuinen, Universiteit Utrecht
Geothermie Nederland