Warmte Congrestival

16nov
Datum: 16 november 2023
Locatie: Hart van Holland, Nijkerk
Organisator: Stichting Warmtenetwerk

Het Warmte Congrestival is het evenement in Nederland, waar de gehele warmteketen samenkomt. De vorige editie van het Warmte Congrestival, gehouden in december 2022, was volledig uitverkocht. Aanmelden is al mogelijk voor het Warmte Congrestival van 16 november a.s, dus wees er snel bij.

Het event wordt wederom opgezet als een combinatie van een congres en een festival. De plenaire lezingen worden gecombineerd met parallelle kennissessies met volop mogelijkheden om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Het doel is om op een inspirerende en interactive manier kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen.

Janine Verweij (Geothermie Nederland) en Frank Agterberg (branchevereniging Bodemenergie) verzorgen onder andere een presentatie over  ‘Geothermie, bodemenergie en warmtenetten: raakvlakken in de ondergrond’.

Aanmelden

Zie voor meer informatie en aanmelden de website van Stichting Warmtenetwerk

Deel dit

De nieuwste evenementen

7okt

World Geothermal Congress 2023

Het World Geothermal Congress (WGC) 2023 vindt in oktober 2023 plaats in Beijing China.
7 - 13 oktober 2023
Beijing China
IGA
10okt

Geothermiedag: Van versnippering naar versnelling!

Op dinsdag 10 oktober a.s. is speciaal voor iedereen in de publieke sector de ‘Geothermiedag: Van versnippering naar versnelling!’. De dag geeft inzicht in de wetgeving, technische aspecten en business cases rondom geothermie.
10 oktober 2023
Anatomiegebouw in Utrecht
Stichting Warmtenetwerk en EBN