Warmte Congrestival

16nov
Datum: 16 november 2023
Locatie: Hart van Holland, Nijkerk
Organisator: Stichting Warmtenetwerk

Het Warmte Congrestival is het evenement in Nederland, waar de gehele warmteketen samenkomt. De vorige editie van het Warmte Congrestival, gehouden in december 2022, was volledig uitverkocht. Aanmelden is al mogelijk voor het Warmte Congrestival van 16 november a.s, dus wees er snel bij.

Het event wordt wederom opgezet als een combinatie van een congres en een festival. De plenaire lezingen worden gecombineerd met parallelle kennissessies met volop mogelijkheden om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Het doel is om op een inspirerende en interactive manier kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen.

Janine Verweij (Geothermie Nederland) en Frank Agterberg (branchevereniging Bodemenergie) verzorgen onder andere een presentatie over  ‘Geothermie, bodemenergie en warmtenetten: raakvlakken in de ondergrond’.

Aanmelden

Zie voor meer informatie en aanmelden de website van Stichting Warmtenetwerk

Deel dit

De nieuwste evenementen

29feb

GeoTHERM expo & congress

Europa's grootste geothermische vakbeurs met congres richt zich op actuele ontwikkelingen in de geothermiesector
29 februari en 1 maart 2024
Offenburg
EGEC
29feb

Informatiesessie seismiciteit ‘Geothermie Goed Geregeld’

Geothermie Nederland praat haar leden in deze sessie bij. De kans op een aardbeving bij geothermie is bijzonder klein. Toch wil de geothermiesector alles goed geregeld hebben. Waar staan we?
29 februari 2024 van 15.00 - 17.00 uur
Energy Cave, Rijswijk
Geothermie Nederland