Warmteatelier Rotterdam Den Haag / Leidse Regio over o.a. aardwarmte

13jun
Datum: 13 juni 2023
Locatie: Energy Cave Rijswijk
Organisator: EBN e.a.

De Samenwerking RES Rotterdam Den Haag, Invest-NL, Gasunie & EBN, en de Leidse Regio organiseren op 13 juni vanaf 12:30 uur het ‘Warmteatelier restwarmte, aardwarmte en opslagpotentieel in de regio Rotterdam Den Haag & Leidse Regio”. Doelgroep van het event is met name alle publiek en private partners actief in de regio Rotterdam Den Haag en/of de Leidse Regio.

Tijdens het warmteatelier wordt ingegaan op de laatste onderzoeken van o.a. If Technology naar de omvang van het potentieel aan restwarmte, aardwarmte en opslag in de regio. Ook wordt ingegaan op de kosteninschattingen van deze warmtebronnen als pijlers van collectieve warmtesystemen in de regio Rotterdam Den Haag en de Leidse Regio. Ook is het voor deelnemers mogelijk om de aardwarmteboorstelling bij het Rijswijk Center for Sustainable Geo-energy te bezoeken en komt de WarmingUP Design Toolkit aan de orde.

Meer informatie en aanmelden via de website van EBN.

Deel dit

De nieuwste evenementen

11dec

Week van de Warmtetransitie

Elk jaar wordt een week georganiseerd die in het teken staat van (aard)warmte en de energietransitie. Dit jaar is de Week van de Warmtetransitie van 11 - 15 december.
11 - 15 december 2023
Online en Tivoli Utrecht (13 dec. 2023)
EBN
12dec

Basistraining Strategisch OmgevingsManagement (SOM) Geothermieprojecten

De Basistraining Strategisch OmgevingsManagement (SOM) Geothermieprojecten biedt kennis en vaardigheden die helpen bij de omgevingsvraagstukken van jouw geothermieproject. De eerste training SOM Geothermieprojecten vond plaats afgelopen december/januari en was een groot succes. Naar aanleiding daarvan biedt Geothermie Nederland de training voor een tweede maal aan, op dinsdag 12 december 2023, dinsdag 9 januari en maandag 29 januari 2024. Mis het niet! Er is plek voor max. 17 deelnemers.
12 december 2023, 9 januari en 29 januari 2024
Energy Cave, Rijswijk
Geothermie Nederland