Warmteatelier Rotterdam Den Haag / Leidse Regio over o.a. aardwarmte

13jun
Datum: 13 juni 2023
Locatie: Energy Cave Rijswijk
Organisator: EBN e.a.

De Samenwerking RES Rotterdam Den Haag, Invest-NL, Gasunie & EBN, en de Leidse Regio organiseren op 13 juni vanaf 12:30 uur het ‘Warmteatelier restwarmte, aardwarmte en opslagpotentieel in de regio Rotterdam Den Haag & Leidse Regio”. Doelgroep van het event is met name alle publiek en private partners actief in de regio Rotterdam Den Haag en/of de Leidse Regio.

Tijdens het warmteatelier wordt ingegaan op de laatste onderzoeken van o.a. If Technology naar de omvang van het potentieel aan restwarmte, aardwarmte en opslag in de regio. Ook wordt ingegaan op de kosteninschattingen van deze warmtebronnen als pijlers van collectieve warmtesystemen in de regio Rotterdam Den Haag en de Leidse Regio. Ook is het voor deelnemers mogelijk om de aardwarmteboorstelling bij het Rijswijk Center for Sustainable Geo-energy te bezoeken en komt de WarmingUP Design Toolkit aan de orde.

Meer informatie en aanmelden via de website van EBN.

Deel dit

De nieuwste evenementen

28mei

Iceland Geothermal Conference 2024

Deze conferentie is een van de meest bezochte evenementen in de geothermische wereld. Bezoek de 5th Iceland Geothermal Conference (IGC) in mei 2024. Geothermie Nederland brengt branchegenoten die vanuit Nederland de conferentie willen bezoeken graag bij elkaar.
28 - 30 mei 2024
Reykjavic, IJsland
Iceland Renewable Energy Cluster
13jun

Ledenbijeenkomst Geothermie ‘Innovatie’

Op donderdag 13 juni a.s. is een ledenbijeenkomst van Geothermie Nederland die in het teken staat van innovatie.
13 juni 2024
At the Park/ Energy Cave, Rijswijk
Geothermie Nederland