Webinar Clean Energy Transition Partnership

11okt
Datum: 11 oktober 2022
Locatie: Online
Organisator: RVO

RVO organiseert een webinar over de Subsidie Clean Energy Transition Partnership (CETPartnership).
Het webinar vindt plaats van 14.00 – 15.30 uur en is een vervolg op het webinar van 21-07-2022: Webinar Clean Energy Transition Partnership – YouTube)

Tijdens het webinar op 11 oktober zal RVO verder ingaan op de voorwaarden, hoe u een subsidie voor Nederlandse partners kunt aanvragen, de deadlines voor vooraanmeldingen en definitieve aanmeldingen. Aan het einde van het webinar zal er ruimte zijn om vragen te stellen via de Q&A.

Via deze link kunt u zich aanmelden voor het Clean Energy Transition Partnership webinar op 11 oktober van 14.00-15.30 uur.

  • Lees meer over de internationale call die op 13 september 2022 officieel bekend is gemaakt: Joint Call 2022 | CETPartnership
  • Bekijk de relevante links naar CETP zelf en de betrokken subsidieregelingen: RVO.nl

Aanmelden

Zie voor meer informatie over aanmelden de link:

Deel dit

De nieuwste evenementen

13apr

ALV en Ledenbijeenkomst ‘Van boor tot booming: innovatie en kennisontwikkeling binnen geothermie’

Ben je benieuwd aan welke innovaties geothermieprojecten tot nu toe hebben bijgedragen? En wil je weten aan welke technieken de komende jaren wordt gewerkt zodat geothermie een grotere vlucht kan nemen in onze energievoorziening? Kom dan naar de ledenbijeenkomst van Geothermie Nederland op 13 april in de Energy Cave in Rijswijk.
13 april 2023
Energy Cave, Rijswijk
Geothermie Nederland
18apr

Cursus Geothermie

In deze cursus leer je wat er komt kijken bij een aardwarmteproject: van het geologisch onderzoek, het inschatten van de onzekerheden en de voorspelling van het vermogen tot en met de realisatie en de uiteindelijke exploitatie.
18, 19 april 2023
Amersfoort
PAO Techniek en Management