Webinar Risicobeleid

23jan
Datum: 23 januari 2022
Locatie: Online
Organisator: Geothermie Nederland

Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) heeft op 20 oktober jl. in een brief aan de Tweede Kamer de kernpunten van het kabinetsbeleid voor de beheersing van geothermierisico’s gepresenteerd. Lees meer over de beleidsbrief

In het webinar – speciaal voor leden van Geothermie Nederland – op maandagmiddag 23 januari 2023 van 15.00 – 16.30 uur informeert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) ons uitgebreider over deze risicobeleidsbrief. 

Gedurende anderhalf uur krijgen we, aan de hand van een korte presentatie, een inzicht in de thema’s en afwegingen zoals benoemd in de brief. Er is verder veel ruimte voor het stellen van vragen en gesprek.

Aanmeldformulier

 
 

Deel dit

De nieuwste evenementen

13apr

ALV en Ledenbijeenkomst ‘Van boor tot booming: innovatie en kennisontwikkeling binnen geothermie’

Ben je benieuwd aan welke innovaties geothermieprojecten tot nu toe hebben bijgedragen? En wil je weten aan welke technieken de komende jaren wordt gewerkt zodat geothermie een grotere vlucht kan nemen in onze energievoorziening? Kom dan naar de ledenbijeenkomst van Geothermie Nederland op 13 april in de Energy Cave in Rijswijk.
13 april 2023
Energy Cave, Rijswijk
Geothermie Nederland
18apr

Cursus Geothermie

In deze cursus leer je wat er komt kijken bij een aardwarmteproject: van het geologisch onderzoek, het inschatten van de onzekerheden en de voorspelling van het vermogen tot en met de realisatie en de uiteindelijke exploitatie.
18, 19 april 2023
Amersfoort
PAO Techniek en Management