Week van de Aardwarmte 2022

12sep
Datum: 12 t/m 17 september 2022
Locatie: Diverse locaties en online
Organisator: EBN en partners, waaronder Geothermie Nederland

Ook in 2022 vindt de Week van de Aardwarmte 2022 plaats. Een initiatief van EBN in samenwerking met partners. Aan de hand van verschillende thema’s wordt van 12-16 september inzicht gegeven in de kansen die aardwarmte biedt in de energietransitie.

Tijdens de Week van de Aardwarmte organiseert Geothermie Nederland op de vierde dag ook haar ledenbijeenkomst ‘Stimulering aardwarmte’.

De laatste dag van de Week van de Aardwarmte sluit aan op de Open Energiedag. Op zaterdag 17 september openen een groot aantal duurzame projecten, waaronder aardwarmteprojecten, hun deuren voor het grote publiek.

Aanmelden

Ga voor meer informatie en aanmelden naar de webpagina

Deel dit

De nieuwste evenementen

1dec

Basistraining Strategisch Omgevingsmanagement Geothermieprojecten

Wil jij aan je vaardigheden werken om een effectieve bijdrage te leveren aan de omgevingsvraagstukken van jouw geothermieproject? Geothermie Nederland organiseert deze training speciaal voor haar leden.
1 & 2 december 2022 en 12 januari 2023 (3-daagse training)
Den Haag
Geothermie Nederland
1dec

Geothermie als kansrijke warmtebron voor Noord-Holland en Flevoland

De provincies Noord-Holland en Flevoland zetten zich in voor de energietransitie en organiseren donderdag 1 december 2022 om 13.30 uur een bijeenkomst over het versnellen van de inzet van geothermie als duurzame warmtebron.
1 december 2022
Van der Valk Hotel, Haarlem
De provincies Noord-Holland en Flevoland