Week van de Aardwarmte 2022

12sep
Datum: 12 t/m 17 september 2022
Locatie: Diverse locaties en online
Organisator: EBN en partners, waaronder Geothermie Nederland

Ook in 2022 vindt de Week van de Aardwarmte 2022 plaats. Een initiatief van EBN in samenwerking met partners. Aan de hand van verschillende thema’s wordt van 12-16 september inzicht gegeven in de kansen die aardwarmte biedt in de energietransitie.

Tijdens de Week van de Aardwarmte organiseert Geothermie Nederland op de vierde dag ook haar ledenbijeenkomst ‘Stimulering aardwarmte’.

De laatste dag van de Week van de Aardwarmte sluit aan op de Open Energiedag. Op zaterdag 17 september openen een groot aantal duurzame projecten, waaronder aardwarmteprojecten, hun deuren voor het grote publiek.

Aanmelden

Ga voor meer informatie en aanmelden naar de webpagina

Deel dit

De nieuwste evenementen

13apr

ALV en Ledenbijeenkomst ‘Van boor tot booming: innovatie en kennisontwikkeling binnen geothermie’

Ben je benieuwd aan welke innovaties geothermieprojecten tot nu toe hebben bijgedragen? En wil je weten aan welke technieken de komende jaren wordt gewerkt zodat geothermie een grotere vlucht kan nemen in onze energievoorziening? Kom dan naar de ledenbijeenkomst van Geothermie Nederland op 13 april in de Energy Cave in Rijswijk.
13 april 2023
Energy Cave, Rijswijk
Geothermie Nederland
18apr

Cursus Geothermie

In deze cursus leer je wat er komt kijken bij een aardwarmteproject: van het geologisch onderzoek, het inschatten van de onzekerheden en de voorspelling van het vermogen tot en met de realisatie en de uiteindelijke exploitatie.
18, 19 april 2023
Amersfoort
PAO Techniek en Management