Week van de Warmtetransitie

11dec
Datum: 11 - 15 december 2023
Locatie: Online en Tivoli Utrecht (13 dec. 2023)
Organisator: EBN

Ieder jaar wordt een week georganiseerd die in het teken staat van (aard)warmte en de energietransitie. Dit jaar is de Week van de Warmtetransitie van 11 – 15 december 2023.

Duurzame warmte, zoals aardwarmte, speelt een belangrijke rol in de energietransitie. We gebruiken namelijk ongeveer 40% van de energie voor warmtetoepassingen zoals het verwarmen van onze huizen en gebouwen. De warmtetransitie vraagt om een intensieve samenwerking tussen alle betrokken partijen in de warmteketen. Daarover gaan we met elkaar in gesprek van 11-15 december.

De Week van de Warmtetransitie wordt georganiseerd door Energie Beheer Nederland (EBN). De webpagina van EBN geeft meer informatie over de Week. Op de webpagina worden divers achtergrondartikelen en rapporten geplaatst.

Dag van de Warmtetransitie

Onderdeel van de Week is de Dag van de Warmtetransitie op woensdag 13 december bij TivoliVredenburg in Utrecht. EBN brengt hier de laatste kennis, best-practices en inspirerende sprekers bij elkaar. Je kunt je eigen programma samenstellen aan de hand van negen deelsessies.

Aanmelden

Zie voor meer informatie en aanmelden de website van Energie Beheer Nederland (EBN).

Deel dit

De nieuwste evenementen

28mei

Iceland Geothermal Conference 2024

Deze conferentie is een van de meest bezochte evenementen in de geothermische wereld. Bezoek de 5th Iceland Geothermal Conference (IGC) in mei 2024. Geothermie Nederland brengt branchegenoten die vanuit Nederland de conferentie willen bezoeken graag bij elkaar.
28 - 30 mei 2024
Reykjavic, IJsland
Iceland Renewable Energy Cluster
13jun

Ledenbijeenkomst Geothermie ‘Innovatie’

Op donderdag 13 juni a.s. is een ledenbijeenkomst van Geothermie Nederland die in het teken staat van innovatie.
13 juni 2024
At the Park/ Energy Cave, Rijswijk
Geothermie Nederland