Week van de Warmtetransitie

11dec
Datum: 11 - 15 december 2023
Locatie: Online en Tivoli Utrecht (13 dec. 2023)
Organisator: EBN

Ieder jaar wordt een week georganiseerd die in het teken staat van (aard)warmte en de energietransitie. Dit jaar is de Week van de Warmtetransitie van 11 – 15 december 2023.

Duurzame warmte, zoals aardwarmte, speelt een belangrijke rol in de energietransitie. We gebruiken namelijk ongeveer 40% van de energie voor warmtetoepassingen zoals het verwarmen van onze huizen en gebouwen. De warmtetransitie vraagt om een intensieve samenwerking tussen alle betrokken partijen in de warmteketen. Daarover gaan we met elkaar in gesprek van 11-15 december.

De Week van de Warmtetransitie wordt georganiseerd door Energie Beheer Nederland (EBN). De webpagina van EBN geeft meer informatie over de Week. Op de webpagina worden divers achtergrondartikelen en rapporten geplaatst.

Dag van de Warmtetransitie

Onderdeel van de Week is de Dag van de Warmtetransitie op woensdag 13 december bij TivoliVredenburg in Utrecht. EBN brengt hier de laatste kennis, best-practices en inspirerende sprekers bij elkaar. Je kunt je eigen programma samenstellen aan de hand van negen deelsessies.

Aanmelden

Zie voor meer informatie en aanmelden de website van Energie Beheer Nederland (EBN).

Deel dit

De nieuwste evenementen

11dec

Week van de Warmtetransitie

Elk jaar wordt een week georganiseerd die in het teken staat van (aard)warmte en de energietransitie. Dit jaar is de Week van de Warmtetransitie van 11 - 15 december.
11 - 15 december 2023
Online en Tivoli Utrecht (13 dec. 2023)
EBN
12dec

Basistraining Strategisch OmgevingsManagement (SOM) Geothermieprojecten

De Basistraining Strategisch OmgevingsManagement (SOM) Geothermieprojecten biedt kennis en vaardigheden die helpen bij de omgevingsvraagstukken van jouw geothermieproject. De eerste training SOM Geothermieprojecten vond plaats afgelopen december/januari en was een groot succes. Naar aanleiding daarvan biedt Geothermie Nederland de training voor een tweede maal aan, op dinsdag 12 december 2023, dinsdag 9 januari en maandag 29 januari 2024. Mis het niet! Er is plek voor max. 17 deelnemers.
12 december 2023, 9 januari en 29 januari 2024
Energy Cave, Rijswijk
Geothermie Nederland