Aardwarmte Vogelaer en Warmte netwerk Westland gaan samenwerken

12.07.2022

Aardwarmte Vogelaer en Warmte netwerk Westland (WnW) hebben op 21 april een intentieovereenkomst ondertekend om te gaan samenwerken. Beide partijen zien het belang van een warmtesysteem voor het Westland en willen hier samen aan bouwen. En zo ook een mooie bijdrage leveren aan de versnelling van de Westlandse warmtetransitie.

Partijen maken het met deze samenwerking mogelijk dat steeds meer bedrijven in het Westland toegang krijgen tot duurzame warmte. Door het verbinden van meerdere aardwarmteclusters in één netwerk, ontstaat een robuust warmtesysteem met een hogere leveringszekerheid voor alle afnemers.

Bron: Persbericht Warmtenetwerk Westland

Meer weten over Aardwarmte Vogelaer?

Bekijk de projectpagina Aardwarmte Vogelaer. Ook van de andere aardwarmtelocaties in Nederland is informatie te vinden, zie Geothermie – Locaties in Nederland.

Gerelateerde leden

Het laatste nieuws

Oproep
Financiën
5.12.2022

‘Corrigeer subsidie SDE++ voor geothermie’

Een aantal Statenfracties van de provincie Zuid-Holland roept het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) op tot een correctieregeling...
tmp2
Overheid
1.12.2022

Glastuinbouw en overheid tekenen convenant

De ondertekening van het convenant is goed nieuws voor tuinders die van het gas af willen en hun teelt verder...
Ledenbijeenkomst 241122
FinanciënGeothermie Nederland
29.11.2022

Ledenbijeenkomst geeft nieuwe inzichten in de financiering van geothermieprojecten

Ruim 90 leden en genodigden bezochten op 24 november de Ledenbijeenkomst van Geothermie Nederland ‘Geothermie, de investering waard’. In twee...