Ledenbijeenkomst introductie Innovatieprogramma Geo4all

17.06.2024

Met ruim 80 leden vierden we tijdens de ledenbijeenkomst van Geothermie Nederland op 13 juni de start van het Innovatieprogramma Geo4all.

Na een korte inleiding door directeur Janine Verweij werd door Radboud Vorage (namens Geothermie Nederland), Jorien Schaaf (EBN) en Maurice Hanegraaf (TNO) het innovatieprogramma Geo4all officieel gelanceerd. Ook het logo van Geo4all werd onthuld.

Thema’s Innovatieprogramma Geo4all

In vier verschillende workshops/kennissessies werden vervolgens de onderzoeksthema’s toegelicht door experts vanuit zowel onderzoeksinstituten als het bedrijfsleven. Wat is er al bekend over deze thema’s, wat wordt in Geo4all verder uitgediept en wat gaat ons dat opleveren?
Bekijk het verslag van de sessies:

Meer informatie over de onderzoeksthema’s is te vinden in het nieuwsbericht Innovatieprogramma Geo4all.

Innovatieplein

Aan het eind van de middag kon men op het Innovatieplein onder het genot van een hapje en drankje meer horen over producten, diensten en onderzoeksprogramma’s die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van de geothermiesector. De posters/banners die door negen van onze leden zijn gepresenteerd op het Innovatieplein zijn hier te bekijken (klik op een afbeelding van een poster/banner om deze te vergroten):