Nieuw lid: WFR Oilfield Services

23.04.2024

WFR Oilfield Services is een full-service dienstverlener voor de onshore en offshore energiesector en wil haar kennis en kunde graag inzetten om geothermische productielocaties te testen en optimaliseren. Arjan van Boven werkt als key accountmanager bij WFR Oilfield Services en beantwoordt vijf vragen over het lidmaatschap.

Wat voor organisatie is WFR Oilfield Services?
WFR Oilfield Services is een full-service dienstverlener voor de onshore en offshore energiesector. We zijn gespecialiseerd in Well Testing, Plant & Pipeline Services en Maintenance & Inspection. Onze ervaren, deskundige en veelzijdige medewerkers in deze vakgebieden zorgen ervoor dat productielocaties van onze opdrachtgevers optimaal presteren. Inmiddels is WFR Oilfield Services een bekende naam in dit vakgebied.

Wat doet WFR Oilfield Services op het gebied van geothermie?
De technieken die voor de boring en productie van geothermie worden ingezet zijn vergelijkbaar met de technieken uit de fossiele energie. WFR Oilfield Services wil haar kennis en kunde graag inzetten om geothermische productielocaties te testen en optimaliseren. We onderzoeken nu welke aanpassingen aan ons equipment hiervoor nodig zijn, want het boorproduct is bij geothermie uiteraard wel echt iets anders dan in de fossiele sector. 

Wat is jouw rol daarbij?
Als key accountmanager bij WFR Oilfield Services ben ik de schakel tussen de klant en onze technische experts. Ik onderzoek de klantvraag en bied in nauwe samenspraak met onze engineers een passende oplossing aan. En samen met het team van WFR onderzoek ik welke aanpassingen nodig zijn om opdrachtgevers in de geothermie optimaal te bedienen.  

Waarom is WFR Oilfield Services lid geworden van Geothermie Nederland?
Het lidmaatschap van Geothermie Nederland is een logische stap voor ons bedrijf. Geothermie groeit en is belangrijk voor de transitie naar duurzame energie. Omdat bij de productie van geothermie grotendeels dezelfde technieken worden ingezet als bij fossiele energie is het voor ons een kleine stap naar deze interessante groeimarkt.

Wat zijn je verwachtingen van Geothermie Nederland? Heb je nog een vraag of verzoek aan het netwerk?
Geothermie Nederland is hét platform voor de Nederlandse geothermiesector en biedt voor ons daarom goede mogelijkheden om ons netwerk in de geothermiesector uit te breiden. We komen graag in contact met partijen die op zoek zijn naar mogelijkheden om productielocaties te testen en te optimaliseren. 

"Geothermie Nederland is hét platform voor de Nederlandse geothermiesector en daarbij mag WFR niet ontbreken!"