Omschrijving Aardwarmte Vierpolders

Aardwarmte Vierpolders is een initiatief van 8 glastuinbouw-ondernemers. Als tuinbouw-ondernemers zijn wij dagelijks bezig met onze producten; paprika’s, tomaten, verschillende opkweekgroenten en planten. Mooie, eerlijke producten voor honderdduizenden consumenten in Nederland en heel Europa. Duurzaamheid en innovatie zijn voor ons drijvers om ook in de toekomst gezonde, mooie en betaalbare producten te blijven leveren.

Aardwarmte Vierpolders en geothermie

Met onze collectieve aardwarmtecentrale als duurzame warmtebron vergroten we onze energie-efficiency en energie-onafhankelijkheid en verlagen we onze CO₂-uitstoot. Daarin lopen we in Vierpolders voorop, nu al besparen we jaarlijks meer dan 50% CO₂ en dat zal alleen maar beter worden. Want aardwarmte heeft de toekomst. Dat zien we om ons heen: dat is de inzet van Glastuinbouw Nederland. En ook in de gemeentelijke en nationale warmteplannen is een belangrijke rol weggelegd voor aardwarmte.

Contactpersonen

Ronald-Suurmond-3-1.jpg

Ronald Suurmond

Directeur
"De diversiteit van de samenstelling van de leden van Geothermie Nederland betekent verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten dit vergroot de denkkracht waardoor ingespeeld kan worden op de versnelling van aardwarmte."

Aardwarmte Vierpolders

Operator

Locaties

Aardwarmte Vierpolders is betrokken bij:
Zuid-Holland

Aardwarmte Vierpolders

De ondergrond van glastuinbouwgebied Vierpolders is bijzonder geschikt voor de toepassing van diepe aardwarmte.