Omschrijving Antea Group

Antea Group is een internationaal ingenieurs- adviesbureau waar, inclusief een afdeling Realisatie, ruim 1600 mensen werken. Van waterveiligheid tot infrastructuur, van stedelijke ontwikkeling tot milieu: we hebben hele diverse kennis in huis waarmee wij onze leefomgeving duurzamer, gezonder en veiliger willen maken. Energietransitie is één van de thema’s waarop wij inzetten. Vanuit die ambitie zijn we onder meer betrokken bij enkele tientallen geothermieprojecten.

Antea Group en geothermie

We hebben de afgelopen 40 jaar meer dan 100 boorlocaties (voor de winning van gas, olie of zout) voorbereid, ontworpen en zelf aangelegd. Met deze expertise bieden we initiatiefnemers full-serviceoplossingen in elke fase van een geothermieproject. Van een quickscan -om inzicht te krijgen in de haalbaarheid- tot een eerste ontwerp; van vergunningaanvragen en detailengineering, tot en met de complete bovengrondse en ondergrondse realisatie van een geothermie locatie.

Contactpersonen

A-profielfoto-NS-Office-365-1.jpg

Norbert Stuip

Projectmanager Realisatie
" Als community kunnen we samen meer impact maken, onder meer door elkaars kennis en ervaringen te delen. Dit is nodig, want de lat ligt hoog bij het ontwikkelen en realiseren van geothermieprojecten. "
0651345161
Aad-Kant-002.jpg

Aad Kant

Senior Manager Environment, Safety & Health at Antea Group
0651493396

Antea Group

Adviesbureau