Omschrijving ECW Energy

ECW Energy is een modern privaat nutsbedrijf. Steeds op zoek naar de meest duurzame en efficiënte manier om energie te leveren, aan bedrijven die veel energie nodig hebben, zoals grote kassen en datacentra. ECW Energy is gevestigd in Noord-Holland en actief in nabijgelegen gebieden Agriport in Middenmeer en het Grootslag in Andijk.

ECW Energy en geothermie

ECW Energy is een grote aardwarmte-producent, met in totaal 5 doubletten. ECW Energy heeft een duidelijke visie om de energievoorziening voor haar klanten stap voor stap te verduurzamen. Door samen te werken met overheden, onze klanten, leveranciers en andere belanghebbenden, werken we hard aan het uitbreiden van onze netwerken, duurzame productie installaties en slimme innovaties.

Contactpersonen

Robert-ECW

Robert Kielstra

Directeur
"Geothermie is een relatief jonge en kleine sector. Via Geothermie Nederland leren we van elkaar en trekken we als bedrijf samen op met de overheden en kennisinstellingen om de sector volwassener te maken. Alleen ga je sneller maar samen kom je verder! "
0880 307 060
Werner

Werner van der Meer

QHSE manager/Omgevingsmanager
0880 307 060

ECW Energy

Operator

Locaties

ECW Energy is betrokken bij:
Noord-Holland

Agriport A7 Middenmeer

Op Agriport heeft ECW Energy drie aardwarmtedoubletten. Met de drie doubletten op Agriport wordt circa 30 miljoen m3 aardgas per jaar bespaard.
Noord-Holland

Het Grootslag Andijk

In het glastuinbouwgebied het Grootslag in Andijk/Wervershoof heeft ECW Energy twee aardwarmtedoubletten. De putten zijn circa 2000 meter diep, het water dat wordt opgepompt is ongeveer 84 graden celsius.
Noord-Holland

Agriport A7 Tussenweg

ECW Energy heeft een start gemaakt met de realisatie van een nieuwe aardwarmte centrale op Agriport.