Omschrijving Endress+Hauser

Endress+Hauser is fabrikant van proces meetinstrumentatie. Wij leveren ook services en solutions voor de industriële procestechniek. Wij bieden uitgebreide oplossingen voor o.a. flow, niveau, druk, temperatuur, analyse en digitale communicatie. De sensoren zijn voor elke industrie, door jarenlange ervaring en innovaties, geoptimaliseerd voor hun specifieke toepassing.
Het familiebedrijf heeft inmiddels vestigingen over de hele wereld, met meer dan 14000 medewerkers, waarvan er 160 mensen werkzaam in Nederland.

Endress+Hauser en geothermie

Wij hebben klanten die actief zijn in de geothermie en wij willen graag meer leren over de applicaties, de industrie en de verwachtingen van klanten en productvereisten, ook om het uitgebreide pakket aan totaaloplossingen te kunnen bieden. Denk o.a. aan vloeistof en gas analyse oplossingen voor in het veld en op het lab. Verder kunnen we meedenken in veiligheid applicaties (SIL en ATEX) door onze ruime ervaringen in de chemie, petrochemie en offshore.

Contactpersonen

pasfoto-1.jpg

René van Leeuwen

Applicatie Consultant
"We hopen meer over de meet-applicaties van klanten te leren in de geothermie en ook meer bedrijven te leren kennen die hierin actief zijn. We denken graag mee in gedegen oplossingen."
0651279931
Thomas-1.jpg

Thomas Roosma

Sales Consultant Energietransitie
0653761431

Endress+Hauser

Toeleverancier