Omschrijving KWA Bedrijfsadviseurs

Wij zijn hét adviesbureau voor productiebedrijven en instellingen in Nederland. Gedreven en deskundige adviseurs brengen helderheid in de steeds complexere regelgeving. We helpen u met: in compliance komen en blijven, realiseren van (technische) projecten, CO2-reductiestrategie en -implementatie en veiliger maken van de werkomgeving.

KWA Bedrijfsadviseurs en geothermie

Bedrijven en gemeenten krijgen ondersteuning van ons bij de eerste inschattingen rond de haalbaarheid van geothermie. Naast de potentie van de bodem kijken we ook naar de verschillende interne en externe factoren waar een project mee te maken krijgt zoals: hoe past een geothermisch systeem op de huidige installatie? Welke aanpassingen moeten hiervoor worden gedaan? Zijn er andere warmteafnemers in de omgeving? Hoe ziet de businesscase eruit? U heeft tal van vragen, wij zoeken de antwoorden.

Contactpersonen

photo.jpg

Alwin ten Hove

Senior adviseur bodemenergie en geothermie
"Het duurzame gebruik van de potentie van de bodem gaat een grote bijdrage leveren aan de warmtevoorziening in Nederland, daar ben ik van overtuigd! Voor geologen zoals ik ligt er een grote, en erg leuke, uitdaging om de complexe processen en concepten inzichtelijk te maken voor iedereen die met bodemenergie en geothermie aan de slag wil. "
0334221361

KWA Bedrijfsadviseurs

Adviesbureau