Omschrijving Solenis Netherlands

Solenis Netherlands BV is de Nederlandse entiteit van de internationale onderneming Solenis LLC (Solenis.com). Een Amerikaans bedrijf met lokale sales en service organisaties in de meeste landen van de wereld. Solenis is producent en leverancier van chemische producten voor de waterintensieve industrie. Te denken valt aan flocculanten, corrosie / scale inhibitoren, biociden die hun toepassing vinden in waterzuiveringen, koel-/ketelsystemen, boorlocaties en geothermie.

Solenis Netherlands en geothermie

Solenis levert de chemische additieven om het rendement van de geothermische bron te maximaliseren en te beschermen tegen corrosie en scaling. Solenis heeft wereldwijd een groot aantal geothermische toepassingen in zijn beheer. Kenmerk van onze producten is het innovatieve karakter in combinatie met duurzaamheid. De milieu voetafdruk en toxiciteit van toepasbare chemische producten is een van de speerpunten geweest in de ontwikkeling van deze technologie.

Contactpersonen

Dennis Brand

Dennis Brand

Sales Manager Nederland
"Geothermie Nederland is een mooi platform om elkaar te leren kennen en om kennis uit te wisselen. Ik hoop dat er mogelijkheden zijn om van elkaar te leren teneinde nog meer succesvolle geothermie locaties in Nederland te kunnen starten. Dus op naar een duurzame toekomst."
0031-623173644

Solenis Netherlands

Toeleverancier