Omschrijving Tranter International AB

Tranter International is een wereldwijde producent van hoogwaardige platenwarmtewisselaars. Van origine is Tranter een Amerikaans bedrijf, hoewel wij een eigen organisatie met productiefaciliteiten hebben voor de Europese markt. Onze fabriek is gevestigd in Zweden, waar wij in staat zijn volgens de hoogste markteisen warmtewisselaars te produceren.

Tranter International AB en geothermie

Naast de conventionele markten is het voor ons van groot belang nauw betrokken te blijven bij nieuwe, duurzame, ontwikkelingen. Zo zijn we ook in de Geothermie vanaf een vroeg stadium betrokken geraakt en hebben hierin de nodige ervaring mogen opdoen. Wij hebben een eigen visie ontwikkeld, waarbij ook uitwisseling van ervaringen met collega's in het buitenland een grote rol speelt. Onze product range met grote, maar vooral hoge modellen leent zich dan ook uitstekend voor de Geothermie.

Contactpersonen

Tranter-logo.jpg

Marin Matkovic

Sales Manager Benelux
"Geothermie Nederland biedt een uitstekend platform voor kennisdeling en netwerken tussen de leden. Wij zien hier dan ook een mooie gelegenheid om verder bij te dragen aan de ontwikkeling van Geothermie in Nederland."

Tranter International AB

Toeleverancier