Omschrijving Versatec Energy Consultancy

Versatec Energy B.V. is een onafhankelijk adviesbureau dat sinds 1983 diensten levert op het gebied van Technical en Operational Excellence, Risk Management, Innovatie en Compliance aan diverse industrieën.
De prioriteit van Versatec is de werkcultuur van klanten volledig te begrijpen. Bij Versatec geloven we dat dit de optimale manier is om projecten continu te verbeteren, kosten te beheersen en de beste resultaten te verkrijgen.

Versatec Energy Consultancy en geothermie

Versatec kan geothermische projecten ondersteunen van verkennend onderzoek, boren tot en met het opereren van de installatie. Wij helpen u bij het uitvoeren van technische reviews, risicoanalyses en het opstellen van wettelijk verplichte veiligheids- en gezondheidsdocumenten. Versatec verzorgt vergunningsaanvragen. Onze ervaren engineers dragen zorg voor het testen van de installatie en een soepele inbedrijfstelling. Versatec: uw partner in geothermie.

Contactpersonen

ADN-picture.png

Arthur van Dalen

Senior HSE Engineer Versatec Energy B.V.
"Geothermie is een energiebron met potentie. Onze competente, ervaren en betrokken medewerkers, en onze flexibele en innovatieve oplossingen helpen project- en operationele risico’s in deze groeiende industrie aanzienlijk te verminderen. Het samenspel van stakeholders in deze nieuwe technologie is complex. Wij stellen onze kennis graag beschikbaar."
0348437460
ERS.jpg

Erik Rutgers

COO & Senior Consultant Versatec Energy B.V.
0348437460
KYA.jpg

Klaas-Otto Ykema

Directeur & Sales Consultant Versatec Energy B.V.
0348437460

Versatec Energy Consultancy

Adviesbureau