Omschrijving Well Guidance B.V.

Well Guidance is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van Directional Drilling Services aan de energiesector. Opgericht in 2018, zijn we de grootste onafhankelijke leverancier van Directional Drilling Services in Nederland geworden, door tientallen jaren ervaring samen te brengen van drie Directional Drilling bedrijven die eerder hier actief waren.

Well Guidance B.V. en geothermie

Op het gebied van geothermie speelt Well Guidance een cruciale rol door Directional Drilling Services te leveren voor geothermieprojecten over de hele wereld, variërend van laag-enthalpie tot hoge-temperatuur vulkanische projecten. Simpel gezegd, leveren we de boorapparatuur en technologieën die de richting van de boorgat kunnen sturen met het equivalent van een ondergronds Tom-Tom navigatiesysteem van punt A naar punt B, waarbij essentiële gegevens worden teruggestuurd naar het oppervlak vanuit dieptes tot wel 6 km verticaal en bij temperaturen tot 200°C. Onze expertise strekt zich uit over diverse uitdagende locaties, waaronder IJsland, de Azoren, Nieuw-Zeeland, Oost-Afrika, St. Vincent, Oost-Europa en Duitsland. We bieden geavanceerde boorapparatuur en technologieën, waaronder speciaal ontwikkelde boormotoren en elektronica voor onderin het boorgat, die zorgen voor efficiënt en nauwkeurig boren.

Contactpersonen

Andrew Douglas - Well Guidance B.V. pasfoto

Andrew Douglas

"I believe that through collaboration and knowledge sharing, we can achieve significant milestones in the field of geothermal energy."

Well Guidance B.V.

Toeleverancier