Ledenbijeenkomst Geothermie Nederland ‘Geothermie, provinciaal perspectief’

23nov
Datum: 23 november 2023
Locatie: Energy Cave, Rijswijk
Organisator: Geothermie Nederland

Op donderdag 23 november a.s. is de volgende ledenbijeenkomst van Geothermie Nederland. De provincies zijn belangrijke spelbepalers waar het gaat om de kansen voor geothermie. De provinciale coalitieakkoorden zullen hierover meer duidelijkheid geven.

Met het thema ‘Geothermie, provinciaal perspectief’ zoomen we in op de diverse rollen van de provincie in relatie tot de ontwikkeling van aardwarmte. Hoe kunnen we als sector van de inzichten van verschillende provincies leren? En welke voorbeelden van provinciaal beleid helpen om geothermie te versnellen? Daarvoor laten we vertegenwoordigers van verschillende provincies aan het woord en bespreken we casussen waarbij onderwerpen zoals WarmtelinQ en een seismiek subsidieregeling aan bod komen.

De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 – 18.00 uur, inclusief borrel. Voorafgaand aan de ledenbijeenkomst zijn de leden van harte uitgenodigd op de Algemene Ledenvergadering (ALV), om mee te denken en te praten over de vereniging.

Aanmelden is mogelijk via onderstaand formulier. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmeldformulier

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmeldingen worden op volgorde van datum behandeld (met plek voor tenminste één deelnemer per lid-organisatie). Is je organisatie geen lid van Geothermie Nederland? Bekijk de lidmaatschapsvoorwaarden, of neem contact met ons op.

 
 
 

Deel dit

De nieuwste evenementen

7okt

World Geothermal Congress 2023

Het World Geothermal Congress (WGC) 2023 vindt in oktober 2023 plaats in Beijing China.
7 - 13 oktober 2023
Beijing China
IGA
10okt

Geothermiedag: Van versnippering naar versnelling!

Op dinsdag 10 oktober a.s. is speciaal voor iedereen in de publieke sector de ‘Geothermiedag: Van versnippering naar versnelling!’. De dag geeft inzicht in de wetgeving, technische aspecten en business cases rondom geothermie.
10 oktober 2023
Anatomiegebouw in Utrecht
Stichting Warmtenetwerk en EBN