Tweedaagse training ‘Warmteklas’

13nov
Datum: 13 en 14 november 2023
Locatie: Leusden
Organisator: Anne Marie van Osch (AMergie) en Laetitia Ouillet (eRisk Group)
10% korting voor leden van Geothermie Nederland

De eerste training Warmteklas vond plaats in juni en was een groot succes. Naar aanleiding daarvan is meteen de volgende training gepland op maandag 13 en dinsdag 14 november 2023.

In deze praktische cursus van 2 dagen worden vijf pijlers belicht die onlosmakelijk verbonden zijn bij collectieve warmteprojecten: de business case; de politieke en ambtelijke wereld; de wetgeving; de techniek; en communicatie en participatie.
Anne Marie van Osch (AMergie) en Laetitia Ouillet (eRisk Group) hebben deze cursus opgezet onder het motto ‘geleerde lessen moeten meer worden gedeeld’. Naast de ervaringen en kennis die Anne Marie en Leatitia delen, zijn er diverse gastsprekers.

Naar de Warmteklas komen zowel deelnemers uit de private wereld als publieke wereld. Heel bewust zijn de eerste inhoudelijke sessies voor deze groepen verschillend, om ze daarna dichter bij elkaar te laten komen.
Anne Marie: “Dit doen we omdat we uit eigen ervaring weten welke blinde vlekken opgelost moeten worden voor je samen aan oplossingen kunt gaan werken.” Er is ruimte voor heel veel vragen en voor interactie tussen de deelnemers.

Aanmelden met korting

Geothermie Nederland ziet het als een waardevolle training voor een groot deel van haar leden. Leden van Geothermie Nederland kunnen daarom deelnemen aan deze training met een korting van 10%. Zie de website warmteklas.nl voor meer informatie. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Meld op het formulier bij ‘iets wat wij moeten weten om rekening mee te houden’ dat je lid bent van Geothermie Nederland, dan wordt de korting op de factuur verrekend (de reguliere deelnameprijs is € 1500,- excl. btw, inclusief overnachting/eten in Leusden). Er is beperkt plaats, dus reageer vooral snel.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website warmteklas.nl. Ben je lid van Geothermie Nederland? Meld op het formulier bij ‘iets wat wij moeten weten om rekening mee te houden’ dat je lid bent van Geothermie Nederland, dan wordt de korting op de factuur verrekend.

Deel dit

De nieuwste evenementen

15mei

Webinar Overeenkomst van Samenwerking

In dit webinar wordt verteld over de Overeenkomst van Samenwerking met EBN en is er ruimte voor vragen.
15 mei 2024 van 14.00 - 15.00 uur
Online
Geothermie Nederland en EBN
28mei

Iceland Geothermal Conference 2024

Deze conferentie is een van de meest bezochte evenementen in de geothermische wereld. Bezoek de 5th Iceland Geothermal Conference (IGC) in mei 2024. Geothermie Nederland brengt branchegenoten die vanuit Nederland de conferentie willen bezoeken graag bij elkaar.
28 - 30 mei 2024
Reykjavic, IJsland
Iceland Renewable Energy Cluster