Warmte Congrestival

14nov
Datum: 14 november 2024
Locatie: Hart van Holland, Nijkerk
Organisator: Stichting Warmtenetwerk

Het Warmte Congrestival is het evenement in Nederland waar de gehele warmteketen samenkomt. De vorige twee edities van het Warmte Congrestival waren volledig uitverkocht. Aanmelden is al mogelijk voor het Warmte Congrestival van 14 november a.s, dus wees er snel bij.

Het event wordt wederom opgezet als een combinatie van een congres en een festival. De plenaire lezingen worden gecombineerd met parallelle kennissessies met volop mogelijkheden om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Het doel is om op een inspirerende en interactive manier kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen.

De mens centraal

De warmtetransitie kent een heleboel invalshoeken: financieel, juridisch, technisch, politiek en maatschappelijk. Tijdens het Warmte Congrestival wordt ingezoomd op het maatschappelijke thema. De mens, als bewoner én als eindconsument van warmte/energie, wordt centraal gesteld gedurende de dag. Het succes van de warmtetransitie valt of staat immers met de acceptatie, betrokkenheid en positieve beeldvorming van de mens met betrekking tot de maatschappelijke en economische aspecten.

Aanmelden

Zie voor meer informatie en aanmelden de website van Stichting Warmtenetwerk

Deel dit

De nieuwste evenementen

29aug

Driedaagse training SOM Geothermie

De Basistraining Strategisch OmgevingsManagement (SOM) Geothermieprojecten biedt kennis en vaardigheden die helpen bij de omgevingsvraagstukken van jouw geothermieproject.
29 augustus, 12 september en 3 oktober 2024
Energy Cave, Rijswijk
Geothermie Nederland
18sep

Geothermie Nederland Operator Overleg

Op woensdag 18 september organiseren we voor de operator-leden een speciaal Operator Overleg bij de Botanische Tuinen van Universiteit Utrecht.
18 september 2024 van 12.00 - 19.00 uur
Botanische Tuinen, Universiteit Utrecht
Geothermie Nederland