Young Professionals netwerkborrel

11apr
Datum: 11 april 2024 van 16.00 - 18.30 uur
Locatie: Club Claar, Utrecht
Organisator: Geothermie Nederland

Op donderdag 11 april organiseren we de eerste bijeenkomst van Geothermie Nederland Young Professionals. We komen vanaf 16.00 uur samen bij Club Claar in Utrecht voor een netwerkborrel. Ook is er een introductiepresentatie en vertellen één of twee young professionals over de stappen die zij tot nu toe hebben gezet in de geothermiesector.

Afgestudeerden, (master)studenten en young professionals brengen we graag samen binnen Geothermie Nederland Young Professionals. Medewerkers van onze lidorganisaties die actief bezig zijn met hun carrière en/of nog niet zo lang werkzaam zijn in de geothermiesector vinden gelijkgestemden. En onlangs afgestudeerden en (master)studenten laten we graag kennismaken met onze sector en brengen we in contact met ons netwerk.

Wil je meer informatie over Geothermie Nederland Young Professionals? Neem contact op met Hannes Groot.
Wil je je netwerk informeren over Geothermie Nederland Young Professionals? Download de flyer.

Aanmeldformulier

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor leden van Geothermie Nederland. Ook onlangs afgestudeerden en (master)studenten zijn van harte welkom. Aanmelden is mogelijk via onderstaand formulier. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 
 
 

Deel dit

De nieuwste evenementen

15mei

Webinar Overeenkomst van Samenwerking

In dit webinar wordt verteld over de Overeenkomst van Samenwerking met EBN en is er ruimte voor vragen.
15 mei 2024 van 14.00 - 15.00 uur
Online
Geothermie Nederland en EBN
28mei

Iceland Geothermal Conference 2024

Deze conferentie is een van de meest bezochte evenementen in de geothermische wereld. Bezoek de 5th Iceland Geothermal Conference (IGC) in mei 2024. Geothermie Nederland brengt branchegenoten die vanuit Nederland de conferentie willen bezoeken graag bij elkaar.
28 - 30 mei 2024
Reykjavic, IJsland
Iceland Renewable Energy Cluster