Nieuw lid: RGR Global Energy Logistics

26.06.2023

RGR Global Energy Logistics heeft veel ervaring met het leveren van buizen naar diverse boorlocaties, en is als logistieke dienstverlener de sector graag van dienst met een totaalpakket van start tot einde project. Sjaak van Roon is de directeur van RGR en beantwoordt vijf vragen over het lidmaatschap.

Wat voor organisatie is RGR Global Energy Logistics?
RGR Global Energy Logistics is een 100% logistieke dienstverlener, met 40 jaar ervaring in opslag, transport en behandelen van stalen buizen.
In eerste instantie was de sector olie en gas onze belangrijkste focus, maar inmiddels is de sector geothermie een belangrijk afzetgebied geworden van onze diensten.

Wat doet RGR Global Energy Logistics op het gebied van geothermie?
Ons team verzorgt een totaalpakket van diensten, inclusief de rig preparation, voorbereiding en uiteindelijk levering naar de diverse boorlocaties.

Wat is jouw rol daarbij?
Ikzelf ben directeur/aandeelhouder van de groep, met focus op organisatie en commercie.
Ons team is zo opgezet, dat iedereen bekend is met de lopende projecten en door korte communicatielijnen te houden is er altijd iemand beschikbaar om de opdrachtgevers van dienst te kunnen zijn.
Korte lijnen en persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel en leveren net dat beetje extra, waar de klant van kan profiteren.

Waarom is RGR Global Energy Logistics lid geworden van Geothermie Nederland?
Ons bedrijf heeft inmiddels de nodige ervaring met het leveren van buizen naar diverse boorlokaties, soms met lastige logistieke situaties.
Daarnaast willen wij ook toeleveranciers en/of operators van dienst zijn met een totaalpakket van logistieke dienstverlening van start tot einde project.

Wat zijn je verwachtingen van Geothermie Nederland?
Wij verwachten de leden van dienst te kunnen zijn me onze service en een aandeel te kunnen hebben in het uitbouwen van deze duurzame sector.

"Meedenken en meepraten binnen het Geothermie netwerk is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van het eindresultaat en zodoende de weg ernaartoe uit te stippelen."