Nieuw lid: Versatec Energy

01.06.2022

Versatec Energy is onlangs lid geworden van Geothermie Nederland. Arthur van Dalen van Versatec beantwoordt 4 vragen over het lidmaatschap.

 

Wat voor organisatie is Versatec Energy Consultancy?
Versatec Energy B.V. is een onafhankelijk adviesbureau dat sinds 1983 diensten levert op het gebied van Technical en Operational Excellence, Risk Management, Innovatie en Compliance aan diverse industrieën.De prioriteit van Versatec is de werkcultuur van klanten volledig te begrijpen. Bij Versatec geloven we dat dit de optimale manier is om projecten continu te verbeteren, kosten te beheersen en de beste resultaten te verkrijgen.

Wat doet Versatec op het gebied van geothermie?

Versatec kan geothermische projecten ondersteunen van verkennend onderzoek, boren tot en met het opereren van de installatie. Wij helpen bij de uitvoering van technische reviews, risicoanalyses en het opstellen van wettelijk verplichte veiligheids- en gezondheidsdocumenten. Onze ervaren engineers kunnen zorgdragen voor het testen van de installatie en een soepele inbedrijfstelling. Een vijftal geothermie ondernemingen is in het verleden door Versatec met succes bijgestaan met deze activiteiten.

Waarom is Versatec lid geworden van Geothermie Nederland?

Wij hebben al veel ervaring in het ondersteunen van geothermieprojecten en worden daarom ook regelmatig benaderd. Dit is niet alleen vanwege onze expertise op geothermiegebied, maar ook in andere sectoren van de energie-industrie. We werken graag mee aan het delen van de “best practices” en maken daarom graag onderdeel uit van de brancheorganisatie.

Heb je nog een vraag of verzoek aan het netwerk?

Het samenspel van stakeholders in deze nieuwe technologie is complex. Wij stellen onze kennis graag beschikbaar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we waar we jullie kunnen ontzorgen en vraagstukken kunnen oplossen.

“Betrokkenheid in de vroege fase van een project zorgt voor een solide basis voor het slagen van een project en voorkomt ellende in de operationele fase. Onze persoonlijk aanpak, kennis en kunde, gecombineerd met onze flexibele en innovatieve oplossingen, helpen project- en operationele risico's aanzienlijk te verminderen.”