Nieuwe website Geothermie.nl

29.06.2022

Een van de pijlers van de brancheorganisatie Geothermie Nederland is het delen van kennis over alle aspecten van geothermie. Geothermie of aardwarmte is in Nederland een relatief nieuwe energiebron en er vinden in de sector volop ontwikkelingen plaats. De website van Geothermie Nederland biedt waardevolle informatie aan leden, stakeholders en andere geïnteresseerden.

Op de website is kennis en informatie vanuit de sector opgenomen en kan te allen tijde geraadpleegd worden. De website geeft een overzicht van de activiteiten in de sector: je leest over projecten en er worden relevante onderzoeken gedeeld. Bij de themapagina’s vind je deze ook terug, inclusief relevante artikelen. De website voorziet in actuele berichten over ontwikkelingen binnen de sector. Het heeft dus zin om de website regelmatig te raadplegen of je te abonneren op de nieuwsbrief.

Daarnaast geeft Geothermie.nl informatie over waar Geothermie Nederland voor staat, wat haar activiteiten zijn en hoe organisaties lid kunnen worden, of als overheidsorganisatie kunnen toetreden als kennispartner. En ben je op zoek naar organisaties die actief zijn in de geothermiesector? Alle leden van Geothermie Nederland staan op de website vermeld en presenteren zich middels een eigen pagina.

Nieuwe website Geothermie.nl

Voor bezoekers betekent dit dat je:

  • een omschrijving van onze ambities en standpunten vindt;
  • via themapagina’s diverse artikelen en downloads vindt over specifieke onderwerpen;
  • ziet wie er zijn aangesloten bij de brancheorganisatie;
  • een overzicht vindt van alle aardwarmtelocaties;
  • actuele berichten vindt over ontwikkelingen in de sector;
  • onze website nu met elk device (mobiel of niet) kunt gebruiken;
  • je (sneller/makkelijker) kunt aanmelden om ons nieuws te ontvangen.