‘Regel jij het draagvlak?’

26.06.2022

Dinsdag 21 juni waren we met leden van Geothermie Nederland te gast in de Energy Cave in Rijswijk voor een bijeenkomst over draagvlakontwikkeling voor aardwarmteprojecten. We kregen mooie projectpitches voorgeschoteld over de projecten Warmte van Leeuwarden door Gert Schurer en het project Geothermie Delft door Serge Santoo. 

Johanneke de Lint hield een inspiration talk. Heel mooi om de verschillen en overeenkomsten te zien, de best practices te ontdekken, ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren! Met Arnout Potze van EBN B.V. gingen we ‘over de lijn’ met boeiende stellingen over thema’s die ons allen bezig houden. Na de pauze gingen we aan met elkaar in gesprek over verschillende thema’s.

Beschikbare downloads:

Geothermie Nederland dankt allen die een bijdrage hebben geleverd aan deze inspirerende middag over alle inspanningen die we lokaal, regionaal en landelijk leveren om mooie duurzame aardwarmteprojecten te kunnen ontwikkelen. We hebben een rijke opbrengst om verder te bespreken met de werkgroep communicatie en verder te ontwikkelen op het gebied van draagvlak en omgevingsbetrokkenheid.